Engelli Vatandaşların tüm ihtiyaçları Akdeniz Belediyesi'nden..

04.12.2020 - 12:50, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Engelli Vatandaşların tüm ihtiyaçları Akdeniz Belediyesi'nden..

Başkan Gültak, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, ilçe sınırlarında yaşayan engelli vatandaşları unutmadı.

Başkan Gültak; ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, engelli vatandaşlara, kullandıkları araçları için yeni aküler hediye etti. Gün nedeniyle ayrıca evlerinde ziyaret edilen engelli vatandaşlara, çeşitli gıda ürünleri, hijyen ve dezenfektan malzemeleri, kırtasiye ürünleri ile hasta bezlerinin bulunduğu koliler teslim edildi.   Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, ilçe sınırlarında yaşayan engelli vatandaşları unutmadı. Engelli vatandaşları ve yakınlarını makamında ağırlayan Başkan Gültak, onlarla sohbet etti, zaman içerisinde ömrünü tamamlayan akülü araçları için de 8 çift yeni akü hediye etti. Akdeniz Belediye Spor Kulübü Engelliler Basketbol takımı oyuncuları da gün nedeniyle Başkan Gültak’ı makamında ziyaret etti.   “Engelli kardeşlerimize, sadece 1 gün değil, 365 gün sahip çıkmalıyız” Engelli bireylerin ve ailelerinin her zaman yanında olduklarını vurgulayan Başkan Gültak, engelliler yararına bugüne dek yapılan hizmet ve projelere, önümüzdeki süreçte yenilerini ekleyeceklerini ifade etti. Akdeniz ilçe merkezinde 5 farklı bölgede, akü şarj istasyonu kuracaklarını da belirten Başkan Gültak; “Asıl engellilik; bir organın eksikliği değil, insanın kalbinde, gönlünde sevgi olmamasıdır. Belediye, şahsım ve ailem olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Engelli kardeşlerimize 1 gün değil, 365 gün sahip çıkmalıyız. Sizler için gücümüz yettiğince elimizden gelen her türlü desteği sunmaya devam edeceğiz” dedi.   Engellilere, çeşitli ihtiyaç malzemeleri teslim edildi Gün nedeniyle ayrıca; Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından da farklı mahallelerde yaşayan aileler ziyaret edildi. Ziyaretlere, Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökmen Akyürek, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ali Turna, Körleri Eğitim ve Kalkındırma Derneği ve Akdeniz Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Soner Demir ile müdürlük personeli katıldı. Başkan Yardımcısı Akyürek, ziyaret ettiği her evde engelli vatandaşlar ve yakınları ile ayaküstü sohbet etti. Başkan Gültak’ın selam ve sevgilerini ileten Akyürek, engellilerin taleplerini dinleyip, gerekenin en kısa sürede yapılacağını söyledi.   Koronavirüs (Covid19) salgınına karşı alınan tedbirlere uyularak yapılan ev ziyaretlerinde, sosyal mesafe ve maske kuralına dikkat edildi. Engelli veya engelli yakını olan vatandaşların tablet, asansör kurulumu, çocuk maması ve bezi, hasta bezi ile benzeri istekleri de müdürlük ekipleri tarafından not edilerek, bu taleplerin en kısa zamanda yerine getirileceği ifade edildi.
Başkan Gültak, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, ilçe sınırlarında yaşayan engelli vatandaşları unutmadı.

Başkan Gültak; ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, engelli vatandaşlara, kullandıkları araçları için yeni aküler hediye etti. Gün nedeniyle ayrıca evlerinde ziyaret edilen engelli vatandaşlara, çeşitli gıda ürünleri, hijyen ve dezenfektan malzemeleri, kırtasiye ürünleri ile hasta bezlerinin bulunduğu koliler teslim edildi.

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, ilçe sınırlarında yaşayan engelli vatandaşları unutmadı. Engelli vatandaşları ve yakınlarını makamında ağırlayan Başkan Gültak, onlarla sohbet etti, zaman içerisinde ömrünü tamamlayan akülü araçları için de 8 çift yeni akü hediye etti. Akdeniz Belediye Spor Kulübü Engelliler Basketbol takımı oyuncuları da gün nedeniyle Başkan Gültak’ı makamında ziyaret etti.

 

“Engelli kardeşlerimize, sadece 1 gün değil, 365 gün sahip çıkmalıyız”

Engelli bireylerin ve ailelerinin her zaman yanında olduklarını vurgulayan Başkan Gültak, engelliler yararına bugüne dek yapılan hizmet ve projelere, önümüzdeki süreçte yenilerini ekleyeceklerini ifade etti. Akdeniz ilçe merkezinde 5 farklı bölgede, akü şarj istasyonu kuracaklarını da belirten Başkan Gültak; “Asıl engellilik; bir organın eksikliği değil, insanın kalbinde, gönlünde sevgi olmamasıdır. Belediye, şahsım ve ailem olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Engelli kardeşlerimize 1 gün değil, 365 gün sahip çıkmalıyız. Sizler için gücümüz yettiğince elimizden gelen her türlü desteği sunmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Engellilere, çeşitli ihtiyaç malzemeleri teslim edildi

Gün nedeniyle ayrıca; Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından da farklı mahallelerde yaşayan aileler ziyaret edildi. Ziyaretlere, Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökmen Akyürek, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ali Turna, Körleri Eğitim ve Kalkındırma Derneği ve Akdeniz Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Soner Demir ile müdürlük personeli katıldı. Başkan Yardımcısı Akyürek, ziyaret ettiği her evde engelli vatandaşlar ve yakınları ile ayaküstü sohbet etti. Başkan Gültak’ın selam ve sevgilerini ileten Akyürek, engellilerin taleplerini dinleyip, gerekenin en kısa sürede yapılacağını söyledi.

 

Koronavirüs (Covid19) salgınına karşı alınan tedbirlere uyularak yapılan ev ziyaretlerinde, sosyal mesafe ve maske kuralına dikkat edildi. Engelli veya engelli yakını olan vatandaşların tablet, asansör kurulumu, çocuk maması ve bezi, hasta bezi ile benzeri istekleri de müdürlük ekipleri tarafından not edilerek, bu taleplerin en kısa zamanda yerine getirileceği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.