Erdemli Belediyesi Sorgun Yollarını Düzenliyor

18.06.2020 - 16:48, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Erdemli Belediyesi Sorgun Yollarını Düzenliyor

Erdemli Belediyesi, Sorgun Mahallesinde kış mevsimi dolayısı ile bozulan yollarda düzenleme ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi.

Erdemli Belediyesi, kış mevsiminde ilçede yaşanan hortum, heyelan gibi afetler sonucu kapanan ve bozulan yollarda bakım, onarım ve düzenleme çalışmaları yürütüyor. İlçenin dört bir tarafında hizmet vermeye devam eden ekipler, oluşturulan plan çerçevesinde her mahallede vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak adına çalışıyor.   Yapım çalışmaları süren yolda faaliyetleri yerinde izleyen Mahalle Muhtarı Mehmet Gür, talepleri doğrultusunda bozulan yolda çalışma başlatan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür dileklerini iletti.   Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçede pandemi dönemi de dahil olmak üzere vatandaşların mağdur olmaması adına sağlık koşullarına uygun çalışma yürüttüklerini belirterek, gerçekleştirilen bu çalışmaların hummalı bir şekilde devam edeceğini vurguladı. Sorgun Mahallesinde gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarının ilçenin birçok noktasında eş zamanlı olarak sürdüğünü ifade eden Başkan Tollu, kamu kaynaklarını en verimli şekilde kullanarak kaliteli hizmet üretmek için çalıştıklarını belirtti.
Erdemli Belediyesi, Sorgun Mahallesinde kış mevsimi dolayısı ile bozulan yollarda düzenleme ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi.

Erdemli Belediyesi, kış mevsiminde ilçede yaşanan hortum, heyelan gibi afetler sonucu kapanan ve bozulan yollarda bakım, onarım ve düzenleme çalışmaları yürütüyor. İlçenin dört bir tarafında hizmet vermeye devam eden ekipler, oluşturulan plan çerçevesinde her mahallede vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak adına çalışıyor.

 

Yapım çalışmaları süren yolda faaliyetleri yerinde izleyen Mahalle Muhtarı Mehmet Gür, talepleri doğrultusunda bozulan yolda çalışma başlatan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür dileklerini iletti.

 

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçede pandemi dönemi de dahil olmak üzere vatandaşların mağdur olmaması adına sağlık koşullarına uygun çalışma yürüttüklerini belirterek, gerçekleştirilen bu çalışmaların hummalı bir şekilde devam edeceğini vurguladı. Sorgun Mahallesinde gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarının ilçenin birçok noktasında eş zamanlı olarak sürdüğünü ifade eden Başkan Tollu, kamu kaynaklarını en verimli şekilde kullanarak kaliteli hizmet üretmek için çalıştıklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.