Erdemli E Ticaret, Dijital Dönüşüm Projesi’nde Başvurular Başladı

22.06.2020 - 09:29, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Erdemli E Ticaret, Dijital Dönüşüm Projesi’nde Başvurular Başladı

Mersin’in örnek projeleri arasında yer alacak, üreticinin ürünlerini sanal pazarla buluşturacak, “Erdemli E Ticaret Dijital Dönüşüm Projesi’nde” başvurular başladı. Projeye başvurular, eticaret.erdemli.bel.tr adresinden yapılıyor.

Üreticinin sanal pazarla buluşmasında öncülük yapan Erdemli Belediyesi,  üretken belediyeciliğin en güzel örneğini sergiliyor. Dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden, inovasyona ve değişime önem veren bir bakış açısıyla projeler yaptıklarını vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Göreve geldiğimizden bu yana ekonomik anlamda kalkınan, sosyal ve kültürel alanlarda sürekli gelişen, büyüyen bir Erdemli için çalıştık. Dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden, inovasyona (yeniliğe) ve değişime önem veren bir bakış açısıyla projelerimizi geliştirdik” dedi.   “Erdemli’nin Ürünleri Tek Tuşla Dünya Pazarında” Erdemli’de yetişen ürünlerin tek duşla dünya pazarıyla buluşacağı projede, üreticilerin pazar ağı büyüyecek. ‘E-ticaret Projesi’nde Erdemli Belediyesi vatandaşları buluşturarak önemli bir vizyon sergilediğini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrrem Tollu, “Erdemli Belediyesi olarak; üreten, ürettiğini artı değere dönüştüren bir vizyonla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu anlamda değişen ve dijitalleşmenin giderek önem kazandığı bu yeni dünyaya dahil olmak, hem ilçemizin hem de tarımın geleceği açısından oldukça önemlidir. Hayata geçirdiğimiz “E-ticaret Projesi”de bu vizyonun bir parçasıdır. Bu projeyle; üreticilerimiz ürünlerini pazarlarken yalnız yerli pazarla kalmayacak, ürünler hem kendi ülkemizde hem de dünya sofralarında yerini alacak. Kısacası pazar ağımız büyüyecek, üreticimiz artık ürünlerini tarladan sofraya, tek tuşla gönderebilecek”dedi.   PROJENİN AMACI? Projenin amacının üreticinin ürününe değer, tüketicinin sofrasına daha kalitesi ve uygun ürünler götürmek olduğunu dile getiren Başkan Tollu, “E- ticaret Projesi’yle, üreticilerimizin ürününe değer katmak, ürünün hak ettiği değeri kazandırmak, ilk elden götürülmesine aracılık etmek” dedi.   NEDEN DİJİTAL DÖNÜŞÜM?  Erdemli Belediyesi’nin,  vatandaşın her alanda yanında olduğunu dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, geleneksel pazarlama yöntemlerinin değiştiğini belirtti. Başkan Tollu, “Dünya değişiyor, teknolojinin ilerlemesiyle tüketici eğilimleri de değişiyor, geleneksel pazarlama yöntemleriyle girdiğimiz ticaret artık evrimleşerek dijital dünyada yerini alamaya başladı. Bu anlamda yeni ticaret anlayışına dâhil olarak üreticimizin ilçemizin kalkınması için dijital dönüşüm ağına biz de Erdemli olarak dâhil olmalıyız” dedi.   NEDEN ÜCRETSİZ? Adil bir yönetim anlayışıyla görevlerini ifa ettiklerini vurgulayan Başkan Tollu, “Erdemli Belediyesi hizmet anlayışı gereği ekonomisi ne olursa olsun her kesimden vatandaşın yararlanmasını sağlayacak, adil bir yönetim anlayışıyla çalıştığından proje ücretsiz olarak hayata geçiyor” diye konuştu.
Mersin’in örnek projeleri arasında yer alacak, üreticinin ürünlerini sanal pazarla buluşturacak, “Erdemli E Ticaret Dijital Dönüşüm Projesi’nde” başvurular başladı. Projeye başvurular, eticaret.erdemli.bel.tr adresinden yapılıyor.

Üreticinin sanal pazarla buluşmasında öncülük yapan Erdemli Belediyesi,  üretken belediyeciliğin en güzel örneğini sergiliyor. Dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden, inovasyona ve değişime önem veren bir bakış açısıyla projeler yaptıklarını vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Göreve geldiğimizden bu yana ekonomik anlamda kalkınan, sosyal ve kültürel alanlarda sürekli gelişen, büyüyen bir Erdemli için çalıştık. Dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden, inovasyona (yeniliğe) ve değişime önem veren bir bakış açısıyla projelerimizi geliştirdik” dedi.

 

“Erdemli’nin Ürünleri Tek Tuşla Dünya Pazarında”

Erdemli’de yetişen ürünlerin tek duşla dünya pazarıyla buluşacağı projede, üreticilerin pazar ağı büyüyecek. ‘E-ticaret Projesi’nde Erdemli Belediyesi vatandaşları buluşturarak önemli bir vizyon sergilediğini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrrem Tollu, “Erdemli Belediyesi olarak; üreten, ürettiğini artı değere dönüştüren bir vizyonla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu anlamda değişen ve dijitalleşmenin giderek önem kazandığı bu yeni dünyaya dahil olmak, hem ilçemizin hem de tarımın geleceği açısından oldukça önemlidir. Hayata geçirdiğimiz “E-ticaret Projesi”de bu vizyonun bir parçasıdır. Bu projeyle; üreticilerimiz ürünlerini pazarlarken yalnız yerli pazarla kalmayacak, ürünler hem kendi ülkemizde hem de dünya sofralarında yerini alacak. Kısacası pazar ağımız büyüyecek, üreticimiz artık ürünlerini tarladan sofraya, tek tuşla gönderebilecek”dedi.

 

PROJENİN AMACI?

Projenin amacının üreticinin ürününe değer, tüketicinin sofrasına daha kalitesi ve uygun ürünler götürmek olduğunu dile getiren Başkan Tollu, “E- ticaret Projesi’yle, üreticilerimizin ürününe değer katmak, ürünün hak ettiği değeri kazandırmak, ilk elden götürülmesine aracılık etmek” dedi.

 

NEDEN DİJİTAL DÖNÜŞÜM?

 Erdemli Belediyesi’nin,  vatandaşın her alanda yanında olduğunu dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, geleneksel pazarlama yöntemlerinin değiştiğini belirtti. Başkan Tollu, “Dünya değişiyor, teknolojinin ilerlemesiyle tüketici eğilimleri de değişiyor, geleneksel pazarlama yöntemleriyle girdiğimiz ticaret artık evrimleşerek dijital dünyada yerini alamaya başladı. Bu anlamda yeni ticaret anlayışına dâhil olarak üreticimizin ilçemizin kalkınması için dijital dönüşüm ağına biz de Erdemli olarak dâhil olmalıyız” dedi.

 

NEDEN ÜCRETSİZ?

Adil bir yönetim anlayışıyla görevlerini ifa ettiklerini vurgulayan Başkan Tollu, “Erdemli Belediyesi hizmet anlayışı gereği ekonomisi ne olursa olsun her kesimden vatandaşın yararlanmasını sağlayacak, adil bir yönetim anlayışıyla çalıştığından proje ücretsiz olarak hayata geçiyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.