Forum AVMde Toroslar’ın Atatürk Konulu Tortek Atölyesi Yoğun İlgi Gördü

21.05.2019 - 07:58, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Forum AVMde Toroslar’ın Atatürk Konulu Tortek Atölyesi Yoğun İlgi Gördü

Toroslar Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Milli Mücadele’nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği Atatürk konulu TORTEK atölyesi, Mersinlilerin büyük beğenisini topladı.

Forum Mersin Alışveriş Merkezin’e kurulan ve Atatürk portresi üzerine ebru çalışması ile kumaş boyama Atatürk baskısının yapıldığı atölye; özellikle çocukların ve gençlerin yoğun ilgisini görürürken, ilk defa ebru ve kumaş boyama sanatını deneyen katılımcıların heyecanı da görülmeye değerdi. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadeleyi başlatmasının 100’üncü yılı anısına, atölye çalışmasında yer alan katılımcılara yaklaşık bin tane Atatürk baskılı tişört hediye edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz, Ulu Önderimiz Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak başlatmış olduğu kurtuluş ve bağımsızlık mücadelesinin 100. yılını büyük bir heyecan ve coşkuyla kutladıklarını söyledi. Başkan Yılmaz, kısa adı TORTEK olan Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eğitim kursları kapsamında açtıkları Atatürk konulu atölyenin yoğun ilgi görmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirterek, bu gibi etkinliklerin önemli gün ve haftalarda devam edeceğinin bilgisini verdi.
Toroslar Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Milli Mücadele’nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği Atatürk konulu TORTEK atölyesi, Mersinlilerin büyük beğenisini topladı.

Forum Mersin Alışveriş Merkezin’e kurulan ve Atatürk portresi üzerine ebru çalışması ile kumaş boyama Atatürk baskısının yapıldığı atölye; özellikle çocukların ve gençlerin yoğun ilgisini görürürken, ilk defa ebru ve kumaş boyama sanatını deneyen katılımcıların heyecanı da görülmeye değerdi.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadeleyi başlatmasının 100’üncü yılı anısına, atölye çalışmasında yer alan katılımcılara yaklaşık bin tane Atatürk baskılı tişört hediye edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz, Ulu Önderimiz Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak başlatmış olduğu kurtuluş ve bağımsızlık mücadelesinin 100. yılını büyük bir heyecan ve coşkuyla kutladıklarını söyledi.

Başkan Yılmaz, kısa adı TORTEK olan Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eğitim kursları kapsamında açtıkları Atatürk konulu atölyenin yoğun ilgi görmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirterek, bu gibi etkinliklerin önemli gün ve haftalarda devam edeceğinin bilgisini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.