Forum Mersin çocukların yaratıcılığını desteklemeye devam ediyor

Kültür-Sanat 16.07.2019 - 13:18, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Forum Mersin çocukların yaratıcılığını desteklemeye devam ediyor

Forum Mersin, 12-14 Temmuz tarihleri arasında resme ilgisi olan çocukları “Çocukların Gözünden Forum Mersin Atölyesi’nde buluşturdu.

Mersin ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, 12-13-14 Temmuz tarihlerinde Forum Sanat alanında düzenlediği “Çocukların Gözünden Forum Mersin” Atölyesi’nde çocukları ağırladı. Üç gün boyunca 12:00-22:00 saatleri arasında ücretsiz gerçekleştirilen atölye çalışmalarında, katılımcılar resim eğitmeni Ümran Esiroğlu Yaman eşliğinde Forum Mersin ile ilgili hayallerini ve düşüncelerini resimle dile getirdiler. Ağustos ayında sergilenecek “Çocukların Gözünden Forum Mersin” atölyesinin çalışmalarına tüm Mersinli misafirler davetli
Forum Mersin, 12-14 Temmuz tarihleri arasında resme ilgisi olan çocukları “Çocukların Gözünden Forum Mersin Atölyesi’nde buluşturdu.

Mersin ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, 12-13-14 Temmuz tarihlerinde Forum Sanat alanında düzenlediği “Çocukların Gözünden Forum Mersin” Atölyesi’nde çocukları ağırladı. Üç gün boyunca 12:00-22:00 saatleri arasında ücretsiz gerçekleştirilen atölye çalışmalarında, katılımcılar resim eğitmeni Ümran Esiroğlu Yaman eşliğinde Forum Mersin ile ilgili hayallerini ve düşüncelerini resimle dile getirdiler.

Ağustos ayında sergilenecek “Çocukların Gözünden Forum Mersin” atölyesinin çalışmalarına tüm Mersinli misafirler davetli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.