Forum Mersin, Hayat’ı gülümsetecek bir gün yaşattı.

12.12.2019 - 18:11, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Forum Mersin, Hayat’ı gülümsetecek bir gün yaşattı.

Bölge halkının buluşma noktası Forum Mersin, Hayat Gülse’nin hayal ettiği gibi bir gün geçirmesi için ahbap.org’un Ahbap Mersin platformu ile elele verdi.

Hayat Gülse, lösemi ile mücadele eden çocuklardan yanlızca biri. Sesini duyurmak için @ahbap_mersin platformu sayesinde tanıştığımız Hayat Gülse’nin Forum Mersin ekibi olarak unutamayacağı bir gün yaşamasını istedik.  Adından yola çıkarak ”Hayat Gülse” ne güzel olur dedik ve Hayat’ın gülmesi için önce biz ona gülümsedik çünkü her çocuğun mutluluğu hepimizin mutluluğu!   Hayat Gülse ailesi ve arkadaşları ile birlikte Forum Mersin’de çok merak ettiği Karlar Kraliçesi 2 filmini seyrettikten sonra Karlar kraliçesi kostümü giyerek, sevdikleriyle alışveriş merkezinde vakit geçirdi. Hayat’ın mutluluğunu gören tüm Forum Mersin misafirleri de bu mutlu dolu anlara gülümseyerek şahit oldu.   Siz de ”Hayat Gülse” diyorsanız, Forum Mersin ve ahbap.org aracılığı ile bir çocugun yüzünü gülümsetmeyi başarabilirsiniz.  
Bölge halkının buluşma noktası Forum Mersin, Hayat Gülse’nin hayal ettiği gibi bir gün geçirmesi için ahbap.org’un Ahbap Mersin platformu ile elele verdi.

Hayat Gülse, lösemi ile mücadele eden çocuklardan yanlızca biri. Sesini duyurmak için @ahbap_mersin platformu sayesinde tanıştığımız Hayat Gülse’nin Forum Mersin ekibi olarak unutamayacağı bir gün yaşamasını istedik.  Adından yola çıkarak ”Hayat Gülse” ne güzel olur dedik ve Hayat’ın gülmesi için önce biz ona gülümsedik çünkü her çocuğun mutluluğu hepimizin mutluluğu!

 

Hayat Gülse ailesi ve arkadaşları ile birlikte Forum Mersin’de çok merak ettiği Karlar Kraliçesi 2 filmini seyrettikten sonra Karlar kraliçesi kostümü giyerek, sevdikleriyle alışveriş merkezinde vakit geçirdi. Hayat’ın mutluluğunu gören tüm Forum Mersin misafirleri de bu mutlu dolu anlara gülümseyerek şahit oldu.

 

Siz de ”Hayat Gülse” diyorsanız, Forum Mersin ve ahbap.org aracılığı ile bir çocugun yüzünü gülümsetmeyi başarabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.