Gazeteci Burak Karataş'ın oğlu Buğra Karataş'ın son yolculuğuna uğurlandı

28.01.2019 - 17:11, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Gazeteci Burak Karataş'ın oğlu Buğra Karataş'ın son yolculuğuna uğurlandı

Çukurova Ekspres internet gazetesinin sahibi Gazeteci Burak Karataş'ın 16 yaşındaki oğlu Buğra Karataş, bugün düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

 İki yıldır mücadele ettiği lenf kanseri hastalığına yenik düşerek yaşamını yitiren Buğra Karataş için  bugün Muğdat Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından eski Mezitli mezarlığında defnedildi. Muğdat camiindeki cenaze törenine Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin milletvekilleri Hacı Özkan ve Olcay Kılavuz, Büyükşehir Belediye başkanı ve Büyükşehir Adayı Burhanettin Kocamaz, Toroslar Belediye Başkanı ve Büyükşehir Adayı  Hamit Tuna, CHP Büyükşehir belediye başkan adayı Vahap Seçer, MTOSB Yönetim kurulu başkanı Sabri Tekli, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir, ASKON Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Arslan, Mersin Giad Yönetim kurulu başkanı Mehmet İzol, MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, Ak Parti İl Başkanı Cesim Ercik, Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan, Akdeniz Adayı M. Muhammet Gültak, Yenişehir Adayı Bekir Topçu, bir çok STK başkan ve temsilcisi ile çok sayıda gazeteci katıldı. Cenaze namazından sonra Eski Mezitli Mezarlığı'na götürülen Buğra Karataş'ın cenazesi, burada gözyaşlarıyla toprağa verildi İnovatifhaber olarak merhuma Buğra Karataş'a Allah'tan rahmet, meslektaşımız Burak Karataş ve ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.    
Çukurova Ekspres internet gazetesinin sahibi Gazeteci Burak Karataş'ın 16 yaşındaki oğlu Buğra Karataş, bugün düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

 İki yıldır mücadele ettiği lenf kanseri hastalığına yenik düşerek yaşamını yitiren Buğra Karataş için  bugün Muğdat Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından eski Mezitli mezarlığında defnedildi.

Muğdat camiindeki cenaze törenine Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin milletvekilleri Hacı Özkan ve Olcay Kılavuz, Büyükşehir Belediye başkanı ve Büyükşehir Adayı Burhanettin Kocamaz, Toroslar Belediye Başkanı ve Büyükşehir Adayı  Hamit Tuna, CHP Büyükşehir belediye başkan adayı Vahap Seçer, MTOSB Yönetim kurulu başkanı Sabri Tekli, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir, ASKON Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Arslan, Mersin Giad Yönetim kurulu başkanı Mehmet İzol, MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, Ak Parti İl Başkanı Cesim Ercik, Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan, Akdeniz Adayı M. Muhammet Gültak, Yenişehir Adayı Bekir Topçu, bir çok STK başkan ve temsilcisi ile çok sayıda gazeteci katıldı.

Cenaze namazından sonra Eski Mezitli Mezarlığı'na götürülen Buğra Karataş'ın cenazesi, burada gözyaşlarıyla toprağa verildi

İnovatifhaber olarak merhuma Buğra Karataş'a Allah'tan rahmet, meslektaşımız Burak Karataş ve ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.