Geleceğin Şampiyonları Bu Turnuvada

23.10.2020 - 22:03, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Geleceğin Şampiyonları Bu Turnuvada

Spor kurslarının yanı sıra hayata geçirdiği çalışmalarla büyük, küçük her yaştan bireyi spora teşvik eden Toroslar Belediyesi, yılın her anını dolu dolu geçiriyor.

Toroslar Belediyesi'nin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlediği Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası da yoğun ilgiyle devam ediyor.   Çağdaşkent Mahallesi'nde bulunan 3 Ocak Spor Kompleksi'nde gerçekleşen ve Mersin genelinden 8 yaş ve üstü yaklaşık 70 sporcunun katıldığı turnuvada, geleceğin yıldızları şampiyonluk için mücadele ediyor.   Çekişmeli maçlara sahne olan turnuvanın final müsabakaları ise 28 Ekim Çarşamba günü saat 16.30'da 3 Ocak Spor Kompleksi'nde yapılacak. Dereceye girenlere ödülleri de final müsabakalarının ardından sporculara takdim edilecek.   "Tenis, Toroslarımızda Büyük İvme Kazandı"   Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar dileyerek; "Tenis, Toroslarımızda büyük ivme kazandı. Profesyonel eğitmenlerimiz eşliğinde verdiğimiz tenis kurslarımız ile başarılı sporcularımız turnuvalarda belediyemizi ve ilçemizi en güzel şekilde temsil ediyor ve geleceğin tenis yıldızları olma yolunda da hızla ilerliyorlar. Bu kapsamda ilçemizde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97'inci yılına özel bir tenis turnuvası organize ettik. Mersin genelinden sporcular bu turnuvaya yoğun ilgi gösterdi. Öncelikle kendilerini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız" diye konuştu.
Spor kurslarının yanı sıra hayata geçirdiği çalışmalarla büyük, küçük her yaştan bireyi spora teşvik eden Toroslar Belediyesi, yılın her anını dolu dolu geçiriyor.

Toroslar Belediyesi'nin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlediği Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası da yoğun ilgiyle devam ediyor.

 

Çağdaşkent Mahallesi'nde bulunan 3 Ocak Spor Kompleksi'nde gerçekleşen ve Mersin genelinden 8 yaş ve üstü yaklaşık 70 sporcunun katıldığı turnuvada, geleceğin yıldızları şampiyonluk için mücadele ediyor.

 

Çekişmeli maçlara sahne olan turnuvanın final müsabakaları ise 28 Ekim Çarşamba günü saat 16.30'da 3 Ocak Spor Kompleksi'nde yapılacak. Dereceye girenlere ödülleri de final müsabakalarının ardından sporculara takdim edilecek.

 

"Tenis, Toroslarımızda Büyük İvme Kazandı"

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar dileyerek; "Tenis, Toroslarımızda büyük ivme kazandı. Profesyonel eğitmenlerimiz eşliğinde verdiğimiz tenis kurslarımız ile başarılı sporcularımız turnuvalarda belediyemizi ve ilçemizi en güzel şekilde temsil ediyor ve geleceğin tenis yıldızları olma yolunda da hızla ilerliyorlar. Bu kapsamda ilçemizde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97'inci yılına özel bir tenis turnuvası organize ettik. Mersin genelinden sporcular bu turnuvaya yoğun ilgi gösterdi. Öncelikle kendilerini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.