Genç Sinemacıların

Kültür-Sanat 17.10.2018 - 20:18, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Genç Sinemacıların

Erdemlili genç sinemacılar; Babamı Beklerken filminin ardından bu kez de, korku-gerilim tarzında bir filme imza atıyorlar.

Çekimlerinin tamamı Erdemli'de gerçekleştirilen "Sessiz Ol" isimli kısa filmle, Genç Sinemacılar sinema dünyasına adım adım ilerliyor. Bu Projenin Gerilim-Korku tarzında olduğunu belirten filmin Yönetmeni Orhan Kurt; "Biz üretmeye devam edeceğiz.  Kendimizi, ekibimizi neler yapabiliyoruz konusunda ıspatlamak istiyoruz" dedi. İkinci yönetmen ve filmin yapımcısı Fatma Gündüz ; Erdemli'ye yakışanı yapıyoruz" dedi.  Filmde Erdemli Belediye Tiyatrosu Oyuncularından Deniz Sandalcı, Deniz Yağmur, Hüseyin Bulutgenç  rol aldı. Teknik ekibin tamamının Erdemli insanından oluştuğu filmin galasında İstanbul'dan birkaç yönetmen ve oyuncuların yer alacağı belirtildi  Kurgu aşamasına gelinen filmin, yakın zaman içersinde gala yapacağı ve Mersin İnsanının beğenisine sunulacağı belirtildi  
Erdemlili genç sinemacılar; Babamı Beklerken filminin ardından bu kez de, korku-gerilim tarzında bir filme imza atıyorlar.

Çekimlerinin tamamı Erdemli'de gerçekleştirilen "Sessiz Ol" isimli kısa filmle, Genç Sinemacılar sinema dünyasına adım adım ilerliyor. Bu Projenin Gerilim-Korku tarzında olduğunu belirten filmin Yönetmeni Orhan Kurt; "Biz üretmeye devam edeceğiz.  Kendimizi, ekibimizi neler yapabiliyoruz konusunda ıspatlamak istiyoruz" dedi. İkinci yönetmen ve filmin yapımcısı Fatma Gündüz ; Erdemli'ye yakışanı yapıyoruz" dedi.
 Filmde Erdemli Belediye Tiyatrosu Oyuncularından Deniz Sandalcı, Deniz Yağmur, Hüseyin Bulutgenç  rol aldı. Teknik ekibin tamamının Erdemli insanından oluştuğu filmin galasında İstanbul'dan birkaç yönetmen ve oyuncuların yer alacağı belirtildi
 Kurgu aşamasına gelinen filmin, yakın zaman içersinde gala yapacağı ve Mersin İnsanının beğenisine sunulacağı belirtildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.