Gültak, 'Fedakârlık Timsali Çınarlarımızın, Babalar Günü Kutlu Olsun'

14.06.2019 - 11:04, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Gültak, 'Fedakârlık Timsali Çınarlarımızın, Babalar Günü Kutlu Olsun'

Başkan Gültak, ‘Babalar Günü’ dolayısıyla yayımladığı mesajında, fedakârlık ve özverinin simgesi babaların kıymetinin bilinmesi ve her gün hatırlanması gerektiğini vurguladı; Mersinlilerin Babalar Günü’nü kutladı.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Babaların; çocuklarına yol gösteren, hayatın anlamını ve zorluklarla başa çıkmayı öğreten, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en değerli varlıklar olduğunun altını çizen Başkan Gültak, mesajında şu ifadelere yer verdi;   “Toplumun temel taşı olan ailelerimizin huzuru ve mutluluğu için ömrünü çocuklarına harcayan babalarımıza hak ettikleri değeri vermeli, hürmette asla kusur etmemeliyiz. Hiçbir karşılık beklemeden, maddi ve manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden, tüm hayatı boyunca ailesini gözeten fedakâr babalarımızın kıymetini daima bilmeliyiz. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in de dediği gibi; ‘Babalarımız, cennetin orta kapısıdır’. Baba, adeta bir çınar gibidir; meyvesi yoktur ama gölgesi yeterlidir.”   “Bizlere ihtiyaç duydukları her an yanlarında olmalıyız”   Mesajında; “Babalarımızı, sadece yılda bir gün değil, her gün saygı ve sevgiyle hatırlamalıyız” diyen Başkan Gültak, “Bizlere ihtiyaç duydukları her zaman babalarımızı hatırlamalı ve bizler için ne kadar kıymetli olduklarını onlara hissettirmeliyiz. Bizlerle sevinip bizlerle üzülen babalarımızın mutluluğunu daim kılmak için ailemize, vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetler vermenin gayreti içinde olmalıyız. Bu vesileyle terörle mücadelede evlatlarını şehit veren babalarımız başta olmak üzere, tüm Mersinli hemşerilerimin ‘Babalar Gününü’ kutluyor; ebediyete intikal eden ecdadımızı ve babalarımızı rahmet, minnet ve özlemle anıyorum” ifadelerini kullandı.  
Başkan Gültak, ‘Babalar Günü’ dolayısıyla yayımladığı mesajında, fedakârlık ve özverinin simgesi babaların kıymetinin bilinmesi ve her gün hatırlanması gerektiğini vurguladı; Mersinlilerin Babalar Günü’nü kutladı.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Babaların; çocuklarına yol gösteren, hayatın anlamını ve zorluklarla başa çıkmayı öğreten, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en değerli varlıklar olduğunun altını çizen Başkan Gültak, mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

“Toplumun temel taşı olan ailelerimizin huzuru ve mutluluğu için ömrünü çocuklarına harcayan babalarımıza hak ettikleri değeri vermeli, hürmette asla kusur etmemeliyiz. Hiçbir karşılık beklemeden, maddi ve manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden, tüm hayatı boyunca ailesini gözeten fedakâr babalarımızın kıymetini daima bilmeliyiz. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in de dediği gibi; ‘Babalarımız, cennetin orta kapısıdır’. Baba, adeta bir çınar gibidir; meyvesi yoktur ama gölgesi yeterlidir.”

 

“Bizlere ihtiyaç duydukları her an yanlarında olmalıyız”

 

Mesajında; “Babalarımızı, sadece yılda bir gün değil, her gün saygı ve sevgiyle hatırlamalıyız” diyen Başkan Gültak, “Bizlere ihtiyaç duydukları her zaman babalarımızı hatırlamalı ve bizler için ne kadar kıymetli olduklarını onlara hissettirmeliyiz. Bizlerle sevinip bizlerle üzülen babalarımızın mutluluğunu daim kılmak için ailemize, vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetler vermenin gayreti içinde olmalıyız. Bu vesileyle terörle mücadelede evlatlarını şehit veren babalarımız başta olmak üzere, tüm Mersinli hemşerilerimin ‘Babalar Gününü’ kutluyor; ebediyete intikal eden ecdadımızı ve babalarımızı rahmet, minnet ve özlemle anıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.