Gültak, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı Ağırladı

29.11.2019 - 11:36, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Gültak, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı Ağırladı

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Memur Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen İl Temsilcisi Abdulla Çelik ve Bem-Bir-Sen Şube Başkanı İhsan Ayten’i makamında ağırladı.

Ziyaretlerinden dolayı Memur Sendikaları Konfederasyonu Başkanı Ali Yalçın’a teşekkür eden Başkan Gültak, belediye olarak eğitime, eğitimcilere ve öğrencilere yönelik proje ve çalışmalar yaptıklarını anlattı.   “Gençlerimizi ve çocuklarımızı himaye ediyoruz” Akdeniz’de bulunan okullara tadilat, bakım ve onarım hizmeti verdiklerini de kaydeden Başkan Gültak, “Ayrıca gençlerimiz ve çocuklarımız için de çalışmalar yapıyoruz. Bu yıl içinde 400 çocuğumuzu, milli eğitim müdürlüğümüz, emniyet müdürlüğümüz,  spor müdürlüğümüz ve müftülükten yetkililerin de içinde bulunduğu kamplara götürdük. Ayrıca dezavantajlı çocuklarımız için ücretsiz uçuş etkinliği gerçekleştirdik.   Hayatında hiç uçağa binemeyen çocuklarımıza, hayatları boyunca unutamayacakları bir gün yaşattık. Gençlerimize ve çocuklarımıza sahip çıkmak çok önem verdiğimiz bir konudur. Aksi halde ya uyuşturucu batağına ya da terör örgütlerinin eline düşebilirler. Çocuklarımız yararına olan her türlü projede yer almaya ve çalışmaya hazırız” dedi.   Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi… Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın da, Memur-Sen’in gençlik teşkilatı Genç Memur-Sen tarafından ülke genelinde başlatılan “Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi” hakkında bilgiler verdi. Öğretmen, öğrenci, kitap birlikteliğinin en anlamlı fotoğraflardan birisi olduğunu kaydeden Yalçın, ülke genelinde başlatılan proje kapsamında, öğrencilerin okuyacağı kitaplara destek vereceğini belirten Başkan Mustafa Gültak’a teşekkür etti.  
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Memur Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen İl Temsilcisi Abdulla Çelik ve Bem-Bir-Sen Şube Başkanı İhsan Ayten’i makamında ağırladı.

Ziyaretlerinden dolayı Memur Sendikaları Konfederasyonu Başkanı Ali Yalçın’a teşekkür eden Başkan Gültak, belediye olarak eğitime, eğitimcilere ve öğrencilere yönelik proje ve çalışmalar yaptıklarını anlattı.

 

“Gençlerimizi ve çocuklarımızı himaye ediyoruz”

Akdeniz’de bulunan okullara tadilat, bakım ve onarım hizmeti verdiklerini de kaydeden Başkan Gültak, “Ayrıca gençlerimiz ve çocuklarımız için de çalışmalar yapıyoruz. Bu yıl içinde 400 çocuğumuzu, milli eğitim müdürlüğümüz, emniyet müdürlüğümüz,  spor müdürlüğümüz ve müftülükten yetkililerin de içinde bulunduğu kamplara götürdük. Ayrıca dezavantajlı çocuklarımız için ücretsiz uçuş etkinliği gerçekleştirdik.

 

Hayatında hiç uçağa binemeyen çocuklarımıza, hayatları boyunca unutamayacakları bir gün yaşattık. Gençlerimize ve çocuklarımıza sahip çıkmak çok önem verdiğimiz bir konudur. Aksi halde ya uyuşturucu batağına ya da terör örgütlerinin eline düşebilirler. Çocuklarımız yararına olan her türlü projede yer almaya ve çalışmaya hazırız” dedi.

 

Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi…

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın da, Memur-Sen’in gençlik teşkilatı Genç Memur-Sen tarafından ülke genelinde başlatılan “Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi” hakkında bilgiler verdi. Öğretmen, öğrenci, kitap birlikteliğinin en anlamlı fotoğraflardan birisi olduğunu kaydeden Yalçın, ülke genelinde başlatılan proje kapsamında, öğrencilerin okuyacağı kitaplara destek vereceğini belirten Başkan Mustafa Gültak’a teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.