Hacı Özkan Çanakkale Zaferinin 105.Yıl Dönümünü Kutladı

18.03.2020 - 12:12, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Hacı Özkan Çanakkale Zaferinin 105.Yıl Dönümünü Kutladı

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 105'inci yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, mesajında şu ifadelere yer verdi: Çanakkale, yedi düvele meydan okuyan, dönemin en modern ordularını dize getiren, tarihin akışını değiştiren ecdadımızın yazdığı şanlı bir destandır.   Çanakkale, tarihi şanlı zaferlerle dolu bir milletin asırlık uykusundan uyandığı, küllerinden yeniden doğduğu, birlik ve beraberlik ruhunu abideleştirdiği topraktır.   Çanakkale, Millet olarak vatanımıza, hürriyetimize, bizi biz kılan mukaddes değerlere, bağlılığımızın da timsalidir.   Büyük bir gurur ve heyecanla idrak ettiğimiz Çanakkale Zaferimizin 105. Yıldönümünde;        Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Çanakkale Destanının tüm kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyor, değerli hemşerilerimi muhabbetle selamlıyorum.
Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 105'inci yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Çanakkale, yedi düvele meydan okuyan, dönemin en modern ordularını dize getiren, tarihin akışını değiştiren ecdadımızın yazdığı şanlı bir destandır.
 
Çanakkale, tarihi şanlı zaferlerle dolu bir milletin asırlık uykusundan uyandığı, küllerinden yeniden doğduğu, birlik ve beraberlik ruhunu abideleştirdiği topraktır.
 
Çanakkale, Millet olarak vatanımıza, hürriyetimize, bizi biz kılan mukaddes değerlere, bağlılığımızın da timsalidir.
 
Büyük bir gurur ve heyecanla idrak ettiğimiz Çanakkale Zaferimizin 105. Yıldönümünde;        Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Çanakkale Destanının tüm kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyor, değerli hemşerilerimi muhabbetle selamlıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.