Hacı Özkan 'Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun'

29.10.2020 - 10:03, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Hacı Özkan 'Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun'

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97.yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: Cumhuriyetimizin kuruluşuna varan kurtuluş mücadelesinde, yediden yetmişe kenetlenen, tek yürek, tek yumruk olan milletimiz, bugün de birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde geleceğini inşa etmektedir. Cumhuriyetimizin kurucu iradesi, nasıl bu vatanı yedi düvelin planlarını bozarak işgalden kurtarmışsa, biz de hedeflerimize aynı şekilde ulaşmakta kararlıyız. Bugün, her bakımdan düne göre çok daha güçlü, çok daha dirayetli, çok daha inançlıyız. İnşallah ülkemizi 2023 hedeflerimize ulaştırdığımızda, bölgemizde ve dünyada yepyeni bir dönemi de başlatacağız. Cumhuriyetimizin 97. yıldönümü coşkusunu yaşadığımız bu kutlu günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Aziz Şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı kutluyorum.
AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97.yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Cumhuriyetimizin kuruluşuna varan kurtuluş mücadelesinde, yediden yetmişe kenetlenen, tek yürek, tek yumruk olan milletimiz, bugün de birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde geleceğini inşa etmektedir.
Cumhuriyetimizin kurucu iradesi, nasıl bu vatanı yedi düvelin planlarını bozarak işgalden kurtarmışsa, biz de hedeflerimize aynı şekilde ulaşmakta kararlıyız. Bugün, her bakımdan düne göre çok daha güçlü, çok daha dirayetli, çok daha inançlıyız. İnşallah ülkemizi 2023 hedeflerimize ulaştırdığımızda, bölgemizde ve dünyada yepyeni bir dönemi de başlatacağız.
Cumhuriyetimizin 97. yıldönümü coşkusunu yaşadığımız bu kutlu günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Aziz Şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.