Hacı Özkan'dan Regaip Kandili Mesajı

27.02.2020 - 17:34, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Hacı Özkan'dan Regaip Kandili Mesajı

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Regaip Kandili dolayısıyla yayınladığı meajda şu ifadelere yer verdi: Manevi iklimiyle ruhumuzu kuşatan, gönüllerimizi ferahlatan, kandiller geçidi Mübarek Üç Aylar’a ve bu gece idrak edeceğimiz Regaib Kandiline kavuşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Üç ayların gelişiyle birlikte gönüllerimizi huzura kavuşturan rahmet, mağfiret ve bereket ikliminin, ülkemizden başlayarak dalga dalga tüm insanlığı kuşatmasını, hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını, bu mübarek gün, gece ve aylarda yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların kabul olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Mersinli Hemşerilerim başta olmak üzere, Aziz milletimizin, gönül coğrafyamızın ve İslam Aleminin mübarek üç aylarını ve Regaib Kandilini tebrik ediyor, ülkemizin birliğine ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmasını diliyorum.    
Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Regaip Kandili dolayısıyla yayınladığı meajda şu ifadelere yer verdi:

Manevi iklimiyle ruhumuzu kuşatan, gönüllerimizi ferahlatan, kandiller geçidi Mübarek Üç Aylar’a ve bu gece idrak edeceğimiz Regaib Kandiline kavuşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz.
Üç ayların gelişiyle birlikte gönüllerimizi huzura kavuşturan rahmet, mağfiret ve bereket ikliminin, ülkemizden başlayarak dalga dalga tüm insanlığı kuşatmasını, hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını, bu mübarek gün, gece ve aylarda yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların kabul olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle Mersinli Hemşerilerim başta olmak üzere, Aziz milletimizin, gönül coğrafyamızın ve İslam Aleminin mübarek üç aylarını ve Regaib Kandilini tebrik ediyor, ülkemizin birliğine ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmasını diliyorum.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.