'Halka adanmış Koca Bir Ömür Burhanettin Kocamaz' kitabının tanıtımı ve belgeselinin gösterimi yapıldı

11.01.2020 - 23:13, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

'Halka adanmış Koca Bir Ömür Burhanettin Kocamaz' kitabının tanıtımı ve belgeselinin gösterimi yapıldı

Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yaşamını ve yaşadıklarını anlatan "Halka adanmış Koca Bir Ömür Burhanettin Kocamaz" kitabının tanıtımı ve belgeselinin gösterimi yapıldı. Etkinliğe siyaset, iş dünyası ile STK temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Burhanettin Kocamaz yaptığı açıklamada "50 yıllık mücadele hayatımda ve 25 yıllık belediye başkanlığı dönemimde bir çok olayla karşılaştım. Bir çok badireler atlattım. Hep doğruları savundum. Belediyeyi beyt-ül mal bildim. Hak, hukuk ve adaleti savundum. Birilerinin hedefi oldum. Doğru bildiklerimi yüksek sesle dillendirdim. Fikir ve düşüncelerimden asla taviz vermedim. Çok şükür hala dimdik ayaktayım. Herkes yaşadığı hayatı ve aldığı görevlerle ilgili zor günleri yaşadığı badireleri elbette vardır. İnsan yaşadığı olaylarla tecrübe kazanır. İnsan hayattan aldığı dersler ve kazandığı tecrübelerle akıllanır. Bir konuyu araştırarak çözüm bulabilmek akıllılıktır. Ancak yaşanmış tecrübelerden faydalanmak zaman israfını da önlediği için iki kere akıllılıktır.   İşte bu nedenlerle bir yerel yönetici ve mücadele insanı olarak yaşadıklarım ve şahsıma yaşatılanların merak uyandıran hadiselerin benimle birlikte mezara gitmesini istemedik. Yaşadığımız ve bize yaşatılanlarla ilgili konular biyografi şeklinde bir kitap ve belgesel halinde yayınlanarak sizlerle paylaşılmak istendi. Başta Erkan Anılan,  Erdem Anılan ve yayınevi sahibi Kesim Danışman olmak üzere bugün bu kitabın sizlere ulaşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi   Burhanettin Kocamaz'ın yaşadıklarını ve yaşamını Erkan Anılan kaleme aldı.  Erdem Anılan da edebi yorumları ile roman formatında düzenledi. Kitabın basımını da Etkin yayınevi sahibi Kesim Danışman tarafından gerçekleştirildi. Programda konuşmaların öncesinde bir de belgesel sunumu gerçekleştirildi.    
Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yaşamını ve yaşadıklarını anlatan "Halka adanmış Koca Bir Ömür Burhanettin Kocamaz" kitabının tanıtımı ve belgeselinin gösterimi yapıldı. Etkinliğe siyaset, iş dünyası ile STK temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Burhanettin Kocamaz yaptığı açıklamada "50 yıllık mücadele hayatımda ve 25 yıllık belediye başkanlığı dönemimde bir çok olayla karşılaştım. Bir çok badireler atlattım. Hep doğruları savundum. Belediyeyi beyt-ül mal bildim. Hak, hukuk ve adaleti savundum. Birilerinin hedefi oldum. Doğru bildiklerimi yüksek sesle dillendirdim. Fikir ve düşüncelerimden asla taviz vermedim. Çok şükür hala dimdik ayaktayım. Herkes yaşadığı hayatı ve aldığı görevlerle ilgili zor günleri yaşadığı badireleri elbette vardır. İnsan yaşadığı olaylarla tecrübe kazanır. İnsan hayattan aldığı dersler ve kazandığı tecrübelerle akıllanır. Bir konuyu araştırarak çözüm bulabilmek akıllılıktır. Ancak yaşanmış tecrübelerden faydalanmak zaman israfını da önlediği için iki kere akıllılıktır.

 

İşte bu nedenlerle bir yerel yönetici ve mücadele insanı olarak yaşadıklarım ve şahsıma yaşatılanların merak uyandıran hadiselerin benimle birlikte mezara gitmesini istemedik.

Yaşadığımız ve bize yaşatılanlarla ilgili konular biyografi şeklinde bir kitap ve belgesel halinde yayınlanarak sizlerle paylaşılmak istendi. Başta Erkan Anılan,  Erdem Anılan ve yayınevi sahibi Kesim Danışman olmak üzere bugün bu kitabın sizlere ulaşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi

 

Burhanettin Kocamaz'ın yaşadıklarını ve yaşamını Erkan Anılan kaleme aldı.  Erdem Anılan da edebi yorumları ile roman formatında düzenledi.

Kitabın basımını da Etkin yayınevi sahibi Kesim Danışman tarafından gerçekleştirildi.

Programda konuşmaların öncesinde bir de belgesel sunumu gerçekleştirildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.