Hamit Tuna, 'Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz'

Siyaset 27.02.2019 - 22:20, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Hamit Tuna, 'Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz'

24 yıllık siyasi hayatında vatandaştan kopmadan çalışarak Mersin halkının gönlüne giren, Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, bu kez de tren ile yolculuk yaptı.

Bugün sabah Mersin-Adana trenine binerek, yolculuk yapan vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinleyen Başkan Hamit Tuna, kent için planladıkları projelerini paylaşarak vatandaşların fikirlerini aldı. “Toplumun her kesiminden görüş alarak bu kenti birlikte yöneteceğiz, sorunları birlikte çözeceğiz” diyen Başkan Tuna, 15 yıllık Toroslar Belediye Başkanlığı görevinde ben yaptım oldu mantığıyla değil ortak akılda buluşarak, toplumun her kesimine danışarak hizmet ürettiklerini kaydetti. “Her düşünceyi önemsiyoruz”1 milyon 816 bin insanın yaşadığı Mersin’i yönetirken de yine aynı şekilde her vatandaşın fikirlerini ve düşüncelerini önemseyeceklerini vurgulayan Başkan Tuna: “Mersinli bizi tanıyor. Yönetim anlayışımızın da ben yaptım oldu mantığında değil, birlikte, yönetişim anlayışı içerisinde olduğunu da biliyor. Vatandaşa rağmen siyaset ve yöneticilik yapamazsınız. Zaten bizim dünya görüşümüzde böyle bir şey yok. Projelerimizi hazırlarız, eğer vatandaşlarımız hazırladığımız projeyi beğenmezlerse değiştirip onların istediği şekilde ya revize ediyoruz ya da tamamen değiştiriyoruz. 15 yıllık Toroslar Belediye Başkanlığım görevimizde bu şekilde çalıştık ve bundan sonraki süreçte de halkımızın teveccühleri, Cenab-ı Allah’ın takdiri ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanmamız durumunda aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz. Yatırımlarımızın odağında insan olan bir anlayışla çalışacağız ve bu anlayışla doğru projelerin altına imza atacağız” dedi. Yolcularla hatıra fotoğrafı da çektiren Başkan Tuna, hemşehrilerine Cumhur İttifakı’nın önemini anlatarak, destek sözü aldı.
24 yıllık siyasi hayatında vatandaştan kopmadan çalışarak Mersin halkının gönlüne giren, Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, bu kez de tren ile yolculuk yaptı.

Bugün sabah Mersin-Adana trenine binerek, yolculuk yapan vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinleyen Başkan Hamit Tuna, kent için planladıkları projelerini paylaşarak vatandaşların fikirlerini aldı.

“Toplumun her kesiminden görüş alarak bu kenti birlikte yöneteceğiz, sorunları birlikte çözeceğiz” diyen Başkan Tuna, 15 yıllık Toroslar Belediye Başkanlığı görevinde ben yaptım oldu mantığıyla değil ortak akılda buluşarak, toplumun her kesimine danışarak hizmet ürettiklerini kaydetti.

“Her düşünceyi önemsiyoruz”1 milyon 816 bin insanın yaşadığı Mersin’i yönetirken de yine aynı şekilde her vatandaşın fikirlerini ve düşüncelerini önemseyeceklerini vurgulayan Başkan Tuna: “Mersinli bizi tanıyor. Yönetim anlayışımızın da ben yaptım oldu mantığında değil, birlikte, yönetişim anlayışı içerisinde olduğunu da biliyor. Vatandaşa rağmen siyaset ve yöneticilik yapamazsınız. Zaten bizim dünya görüşümüzde böyle bir şey yok. Projelerimizi hazırlarız, eğer vatandaşlarımız hazırladığımız projeyi beğenmezlerse değiştirip onların istediği şekilde ya revize ediyoruz ya da tamamen değiştiriyoruz. 15 yıllık Toroslar Belediye Başkanlığım görevimizde bu şekilde çalıştık ve bundan sonraki süreçte de halkımızın teveccühleri, Cenab-ı Allah’ın takdiri ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanmamız durumunda aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz. Yatırımlarımızın odağında insan olan bir anlayışla çalışacağız ve bu anlayışla doğru projelerin altına imza atacağız” dedi.

Yolcularla hatıra fotoğrafı da çektiren Başkan Tuna, hemşehrilerine Cumhur İttifakı’nın önemini anlatarak, destek sözü aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.