Hasan Arslan’a iki ödül..

30.11.2019 - 13:56, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Hasan Arslan’a iki ödül..

ROTA Business Mersin İş ve Ekonomi Ödülleri töreninde Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan ödülünü aldı.

ROTA Business Mersin İş ve Ekonomi Ödülleri sahiplerini buldu. Mersin İş ve Ekonomi Dünyasının önde gelen kuruluşları ile gerçekleştirilen törene Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı,Akdeniz Belediye Başkanı ve Yenişehir Belediye Başkanı’nın katılım gösterdiği, Stk başkanları ile birçok firma temsilcisi ve davetlinin katıldığı gecede,Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan ödülünü aldı. 10 ayrı kategoride belirlenen ödüller iş dünyasının önde gelen firma temsilcileri ile gerçekleşti.   Askon Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan Gecede iki ödül birden alırken yaptığı açıklamada; “ROTA Business dergisi Editörleri ve yöneticilerine teşekkür ederim. Ekonominin nabzını tutan ve yön veren yayın kuruluşları bu sektörün iyisini ve kötüsünü ayırt etmemizde çok fayda sağlamaktadır.Araştırmacı olmaları sayesinde rotamızın hep doğru yönde devam ettiriyoruz. Bu gecede emeği geçen Genç kardeşlerimiz Esat Durak, Serkan Kılıç ve ekibine başarılarının devamını diler, teşekkür ederim. dedi.
ROTA Business Mersin İş ve Ekonomi Ödülleri töreninde Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan ödülünü aldı.

ROTA Business Mersin İş ve Ekonomi Ödülleri sahiplerini buldu. Mersin İş ve Ekonomi Dünyasının önde gelen kuruluşları ile gerçekleştirilen törene Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı,Akdeniz Belediye Başkanı ve Yenişehir Belediye Başkanı’nın katılım gösterdiği, Stk başkanları ile birçok firma temsilcisi ve davetlinin katıldığı gecede,Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan ödülünü aldı. 10 ayrı kategoride belirlenen ödüller iş dünyasının önde gelen firma temsilcileri ile gerçekleşti.

 

Askon Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan Gecede iki ödül birden alırken yaptığı açıklamada;

“ROTA Business dergisi Editörleri ve yöneticilerine teşekkür ederim. Ekonominin nabzını tutan ve yön veren yayın kuruluşları bu sektörün iyisini ve kötüsünü ayırt etmemizde çok fayda sağlamaktadır.Araştırmacı olmaları sayesinde rotamızın hep doğru yönde devam ettiriyoruz. Bu gecede emeği geçen Genç kardeşlerimiz Esat Durak, Serkan Kılıç ve ekibine başarılarının devamını diler, teşekkür ederim. dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.