Hasan Arslan Avukatlar Günü'nü kutladı

05.04.2019 - 17:06, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Hasan Arslan Avukatlar Günü'nü kutladı

ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlarak tüm avukatların 'Avukatlar Günü'nü kutladı.

Kutlama mesajında avukatların, hukukun belirli bir alanlarında uzmanlaşıp ve her türlü zorluğa rağmen görevlerini yaparak adaletin yerine getirilmesi amacıyla hakkın ortaya çıkarılması adına önemli bir hizmeti gerçekleştirdiklerini belirten ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan, ‘’İnsanların haklarının korunması konusunda bilgilendiren ve onlara yardımcı olan savunma makamının temsilcisi avukatlarımız, toplumsal ilişkilerde karşılaşılan sorunların giderilmesi ile kanunların uygulanması ve adaletin sağlanması konusunda yürüttükleri görev ve sorumlulukları milletimiz tarafından takdir edilmektedir. İnsanların en zor dönemlerinde yanında olan, insanların haklarını, özgürlüklerini ve bağımsızlıklarını savunan avukatlarımızın her geçen gün artan sorunlarının yanı sıra, ne üzücüdür ki kendi can ve mal güvenlikleri korunamamaktadır. Savunma hakkı kutsaldır. Bu görevi yerine getiren tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutluyorum” dedi.
ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlarak tüm avukatların 'Avukatlar Günü'nü kutladı.

Kutlama mesajında avukatların, hukukun belirli bir alanlarında uzmanlaşıp ve her türlü zorluğa rağmen görevlerini yaparak adaletin yerine getirilmesi amacıyla hakkın ortaya çıkarılması adına önemli bir hizmeti gerçekleştirdiklerini belirten ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan,

‘’İnsanların haklarının korunması konusunda bilgilendiren ve onlara yardımcı olan savunma makamının temsilcisi avukatlarımız, toplumsal ilişkilerde karşılaşılan sorunların giderilmesi ile kanunların uygulanması ve adaletin sağlanması konusunda yürüttükleri görev ve sorumlulukları milletimiz tarafından takdir edilmektedir.

İnsanların en zor dönemlerinde yanında olan, insanların haklarını, özgürlüklerini ve bağımsızlıklarını savunan avukatlarımızın her geçen gün artan sorunlarının yanı sıra, ne üzücüdür ki kendi can ve mal güvenlikleri korunamamaktadır. Savunma hakkı kutsaldır. Bu görevi yerine getiren tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.