Hasırcı Cami etrafındaki kaldırımları tamamen yenilendi

03.06.2020 - 12:15, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Hasırcı Cami etrafındaki kaldırımları tamamen yenilendi

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle sakinleri ve esnafın talebi üzerine, Yeni Mahalle Hasırcı Cami etrafındaki kaldırımları tamamen yeniledi.

Bir yandan Koronavirüs salgınına karşı ilçe genelinde yoğun bir mücadele veren Akdeniz Belediyesi’nin; ihtiyaç duyan mahallelere yönelik asfalt kaplama ve kaldırım yenileme hizmetleri de kesintisiz şekilde devam ediyor. Fen işleri ekipleri, mahalle sakinleri ile esnafın talebi ve Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatı üzerine, bu kez de Yeni Mahalle Çakmak Caddesi üzerinde bulunan Tarihi Hasırcı Cami’nin etrafında bulunan kaldırım ve bordürleri yeniledi.   Başkan Gültak; “Vatandaşlarımız talebi üzerine hemen harekete geçtik” Çalışmaları yerinde inceleyen ve ekiplerden bilgi alan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, burada yaptığı açıklamada; “Hasırcı camimiz, çok eski bir cami. Zaman zaman bizim de gelip namazımızı kıldığımız bir cami. Mahallemiz ve üzerinde bulunduğumuz bu cadde hareketli bir bölge.   Daha önce cami hocamızın ve mahalle sakinlerinin bizden bir isteği oldu. Hasırcı Camimizin etrafındaki kaldırımlar kötü ve sıkıntılı dediler. Bizler de başlattığımız çalışma sayesinde Hasırcı Camimizin etrafındaki kaldırımları komple değiştirmiş olduk. Ekiplerimize teşekkür ediyorum, güzel bir çalışma ortaya çıktı. Mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.   Başkan Gültak, bölgedeki çalışmaları incelemesinin ardından, Yeni Mahalle sakinleri ile sohbet etti; Pandemi ile mücadelede, 1 Haziran Pazartesi günü başlayan normalleşme süreci ile haftalardır kapalı olan işyerlerini açan esnafları ziyaret ederek, bir istekleri veya şikâyetleri olup olmadığını sordu.  
Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle sakinleri ve esnafın talebi üzerine, Yeni Mahalle Hasırcı Cami etrafındaki kaldırımları tamamen yeniledi.

Bir yandan Koronavirüs salgınına karşı ilçe genelinde yoğun bir mücadele veren Akdeniz Belediyesi’nin; ihtiyaç duyan mahallelere yönelik asfalt kaplama ve kaldırım yenileme hizmetleri de kesintisiz şekilde devam ediyor. Fen işleri ekipleri, mahalle sakinleri ile esnafın talebi ve Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatı üzerine, bu kez de Yeni Mahalle Çakmak Caddesi üzerinde bulunan Tarihi Hasırcı Cami’nin etrafında bulunan kaldırım ve bordürleri yeniledi.

 

Başkan Gültak; “Vatandaşlarımız talebi üzerine hemen harekete geçtik”

Çalışmaları yerinde inceleyen ve ekiplerden bilgi alan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, burada yaptığı açıklamada; “Hasırcı camimiz, çok eski bir cami. Zaman zaman bizim de gelip namazımızı kıldığımız bir cami. Mahallemiz ve üzerinde bulunduğumuz bu cadde hareketli bir bölge.

 

Daha önce cami hocamızın ve mahalle sakinlerinin bizden bir isteği oldu. Hasırcı Camimizin etrafındaki kaldırımlar kötü ve sıkıntılı dediler. Bizler de başlattığımız çalışma sayesinde Hasırcı Camimizin etrafındaki kaldırımları komple değiştirmiş olduk. Ekiplerimize teşekkür ediyorum, güzel bir çalışma ortaya çıktı. Mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 

Başkan Gültak, bölgedeki çalışmaları incelemesinin ardından, Yeni Mahalle sakinleri ile sohbet etti; Pandemi ile mücadelede, 1 Haziran Pazartesi günü başlayan normalleşme süreci ile haftalardır kapalı olan işyerlerini açan esnafları ziyaret ederek, bir istekleri veya şikâyetleri olup olmadığını sordu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.