İl Başkanı Koca, Yeni yılı ve Mersin'in kurtuluşunun 97. yıldönümünü kutladı

Siyaset 02.01.2019 - 18:10, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

İl Başkanı Koca, Yeni yılı ve Mersin'in kurtuluşunun 97. yıldönümünü kutladı

İyi Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca yayınladığı mesajlatüm Mersinlilerin 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluş Günü’nü ve yeni yılını kutladı.

İyi Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verd,: Akdeniz’in incisi, cennet Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97’inci yıldönümünü sevinç ve coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 1. Dünya Savaşı sonunda, sömürgeci güçlerin işgaline uğramış olan şehrimiz; Türk Milletinin hiçbir zaman esarete boyun eğmeyeceğini bütün dünyaya göstermiş olup, bağımsızlık meşalesini 3 Ocak 1922 tarihinde bir daha sönmemek üzere yakmıştır. Kurtuluş Savaşı’mızda her türlü imkansızlıklar içerisinde Milletimiz gücünü bütün dünyaya göstermiştir. Bir varoluş hikayesi olan milli mücadelede Mersinliler bağımsızlık destanı yazmış olup, milletin azmi ve inancı karşısında hiçbir gücün var olamayacağını herkese ilan etmiştir. Farklı inanç ve kültürlerin yüzyıllardır bir arada yaşadığı Mersin’de farklılıklarımızı ayrışma unsuru olarak görmeyip, aksine bunu bir zenginlik olarak görerek, hoşgörü ve barış içinde birbirimizi sevgi ve kardeşlik duygularıyla kucaklayarak geleceğe kararlılıkla yürümekteyiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Mersinliler, Mersin’e Sahip Çıkınız” sözünden hareketle; atalarımızın bize bıraktığı bu güzel emaneti birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla devraldığımız noktadan daha yukarılara çıkararak emanete sahip çıkacağımıza ant içiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurtuluş mücadelesinde destan yazarak Türk Milletinin gücünü bütün dünyaya gösteren kahramanları saygı, rahmet ve minnetle anıyor, tüm Mersinlilerin 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluş Günü’nü ve yeni yılını kutluyor, saygılar sunuyorum.
İyi Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca yayınladığı mesajlatüm Mersinlilerin 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluş Günü’nü ve yeni yılını kutladı.

İyi Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verd,:

Akdeniz’in incisi, cennet Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97’inci yıldönümünü sevinç ve coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

1. Dünya Savaşı sonunda, sömürgeci güçlerin işgaline uğramış olan şehrimiz; Türk Milletinin hiçbir zaman esarete boyun eğmeyeceğini bütün dünyaya göstermiş olup, bağımsızlık meşalesini 3 Ocak 1922 tarihinde bir daha sönmemek üzere yakmıştır.

Kurtuluş Savaşı’mızda her türlü imkansızlıklar içerisinde Milletimiz gücünü bütün dünyaya göstermiştir. Bir varoluş hikayesi olan milli mücadelede Mersinliler bağımsızlık destanı yazmış olup, milletin azmi ve inancı karşısında hiçbir gücün var olamayacağını herkese ilan etmiştir.

Farklı inanç ve kültürlerin yüzyıllardır bir arada yaşadığı Mersin’de farklılıklarımızı ayrışma unsuru olarak görmeyip, aksine bunu bir zenginlik olarak görerek, hoşgörü ve barış içinde birbirimizi sevgi ve kardeşlik duygularıyla kucaklayarak geleceğe kararlılıkla yürümekteyiz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Mersinliler, Mersin’e Sahip Çıkınız” sözünden hareketle; atalarımızın bize bıraktığı bu güzel emaneti birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla devraldığımız noktadan daha yukarılara çıkararak emanete sahip çıkacağımıza ant içiyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurtuluş mücadelesinde destan yazarak Türk Milletinin gücünü bütün dünyaya gösteren kahramanları saygı, rahmet ve minnetle anıyor, tüm Mersinlilerin 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluş Günü’nü ve yeni yılını kutluyor, saygılar sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.