İpek, Mersin halkının yeni yılını ve kurtuluşunun 97. yıldönümünü kutladı

31.12.2018 - 18:09, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

İpek, Mersin halkının yeni yılını ve kurtuluşunun 97. yıldönümünü kutladı

İpek Mobilya İnşaat Enerji Sanayi Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin İpek, yayınladığı mesajda tüm Mersin halkının yeni yılını ve 3 Ocak Mersin'in kurtuluşunun 97. yıldönümünü kutladı.

Biten bir yılın ardından, umutların ve beklentilerin yenilendiği bir yıla girdiklerini belirten İpek, "Beklentilerin ve umutların gerçekleşmesi ve daha iyiye ulaşmak için her yeni yıl, yeni başlangıçlara daha umutla baktığımız bir fırsat olarak aralanır. Umut ederim ki, yeni yılda her alanda ve her anlamda milletçe sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik içerisinde yeni başarılara imza atılır ve 2019 yılı kentimi ve ülkemiz için başarı yılı olur. Tüm halkımızın yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim dedi. İpek Mobilya İnşaat Enerji Sanayi Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin İpek,  Mersinʹin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü için şu ifadelere yer verdi: " 3 Ocak 1922 tarihinin önemi, yeni nesillere anlatılacak önemli görevlerimizden bir tanesi olmalıdır.  Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşu tarihi bir zaferdir.Mersin yabancı Fransız işgalcilerine boyun eymemiş ve tarihi bir başarıya ima atmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk de Mersin'in önemli bir yere sahip olduğunun bilincinde "Mersinliler Mersin'e sahip olunuz" diyerek bu güzel kentin önemini o zamanlarda dile getirmiştir. Bizlerin de görevi yaşadığımız bu kenti geleceğe ve daha yukarılara taşıyarak sahip çıkmak olacaktır. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve de tüm şehitleri rahmetle anıyor,  Mersinʹin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılının tüm Mersin halkına kutlu olmasını dilerim"
İpek Mobilya İnşaat Enerji Sanayi Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin İpek, yayınladığı mesajda tüm Mersin halkının yeni yılını ve 3 Ocak Mersin'in kurtuluşunun 97. yıldönümünü kutladı.

Biten bir yılın ardından, umutların ve beklentilerin yenilendiği bir yıla girdiklerini belirten İpek, "Beklentilerin ve umutların gerçekleşmesi ve daha iyiye ulaşmak için her yeni yıl, yeni başlangıçlara daha umutla baktığımız bir fırsat olarak aralanır. Umut ederim ki, yeni yılda her alanda ve her anlamda milletçe sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik içerisinde yeni başarılara imza atılır ve 2019 yılı kentimi ve ülkemiz için başarı yılı olur. Tüm halkımızın yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim dedi.

İpek Mobilya İnşaat Enerji Sanayi Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin İpek,  Mersinʹin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü için şu ifadelere yer verdi: " 3 Ocak 1922 tarihinin önemi, yeni nesillere anlatılacak önemli görevlerimizden bir tanesi olmalıdır.  Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşu tarihi bir zaferdir.Mersin yabancı Fransız işgalcilerine boyun eymemiş ve tarihi bir başarıya ima atmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk de Mersin'in önemli bir yere sahip olduğunun bilincinde "Mersinliler Mersin'e sahip olunuz" diyerek bu güzel kentin önemini o zamanlarda dile getirmiştir. Bizlerin de görevi yaşadığımız bu kenti geleceğe ve daha yukarılara taşıyarak sahip çıkmak olacaktır. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve de tüm şehitleri rahmetle anıyor,  Mersinʹin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılının tüm Mersin halkına kutlu olmasını dilerim"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.