İş Adamı Hasan Arslan, 'Durmak yok yola devam'

06.09.2019 - 17:28, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

İş Adamı Hasan Arslan, 'Durmak yok yola devam'

Mersin'in Dünya Markası olan Arbel A.Ş Kurucu Başkanı ve Askon Mersin Şube Başkanı İş Adamı Hasan Arslan Bugün Sosyal medya hesabında yayınladığı mesajla dikkatleri üstüne çekti.

Türkiye'nin Dünya Bakliyat ve Makarna ihracatında otorite sahibi olan Mersin'in dünya markası Arbel A.ş Kurucu Başkanı ve Çeşitli STK Başkanlıkları yapan iş adamı Hasan Arslan, Sosyal Medya Hesabında yayınladığı Mesajla Dikkatleri üstüne çekti, işte o mesaj. " Aynası İştir Kişinin Lafa Bakılmaz" "Bu ülkede bir dikili ağacı olmayan müfterilere inat yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Yeni depolarımızın temelini atarak inşasını başlattık. Bu memlekete kimin zerre-i miskal faydası varsa Allah ondan razı olsun. Yüce Rabbim Devletimize ve Milletimize zeval vermesin. Biz her zaman olduğu gibi; üretimle, istihdamla, ihracatla anılacağız ancak bize ve bizim gibi memlekete faydalı olmaya çalışan insanlara iftira atanlar tarihin çöplüğüne "HAİN" olarak gömülecektir. Tüm dostlara saygı ve selamlarımızla, "
Mersin'in Dünya Markası olan Arbel A.Ş Kurucu Başkanı ve Askon Mersin Şube Başkanı İş Adamı Hasan Arslan Bugün Sosyal medya hesabında yayınladığı mesajla dikkatleri üstüne çekti.

Türkiye'nin Dünya Bakliyat ve Makarna ihracatında otorite sahibi olan Mersin'in dünya markası Arbel A.ş Kurucu Başkanı ve Çeşitli STK Başkanlıkları yapan iş adamı Hasan Arslan, Sosyal Medya Hesabında yayınladığı Mesajla Dikkatleri üstüne çekti, işte o mesaj.

" Aynası İştir Kişinin Lafa Bakılmaz"

"Bu ülkede bir dikili ağacı olmayan müfterilere inat yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Yeni depolarımızın temelini atarak inşasını başlattık. Bu memlekete kimin zerre-i miskal faydası varsa Allah ondan razı olsun. Yüce Rabbim Devletimize ve Milletimize zeval vermesin. Biz her zaman olduğu gibi; üretimle, istihdamla, ihracatla anılacağız ancak bize ve bizim gibi memlekete faydalı olmaya çalışan insanlara iftira atanlar tarihin çöplüğüne "HAİN" olarak gömülecektir.

Tüm dostlara saygı ve selamlarımızla, "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.