Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Sivil Toplum Çalıştayı Gerçekleşti.

30.11.2019 - 12:36, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Sivil Toplum Çalıştayı Gerçekleşti.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Sivil Toplum Çalıştayı "Sıfır Tolarans" temasıyla gerçekleşti. Çalıştayda katılımcılardan kadına şiddetin önlenmesi ve soruna çözüm önerileri konusunda öneriler alındı.

TÜKD Mersin Şubesi olarak, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin işbirliğiyle düzenlenen  ADD,CKD, ÇYDD, SDD, MKED, YKKED, TKB"nin paydaş, Feray Şahin' in annesi Aysel Şahin ve Filiz Kaplan'ın kızı Sevcan Kaplan'ın konuşmacı, BŞB Kadın Aile Ve Çocuk Daire Başkanı Sn.Şerife Hasoğlu, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Bedrettin Gündeş, Akdeniz Belediye Başkan Vekili, Yenişehir Kadın,Toroslar Sosyal Hizmetler, Mezitli Kültür Müdürlerinin, SMMM Odası, 78 liler Derneği, Akdeniz Renkli Eller Kooperatifi'nin, İnsan Hakları Derneği'nin konuk, STK üyelerinin katılımcı olarak katıldığı, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Sivil Toplum Çalıştayı gerçekleşti. Çalıştayda grup masaları oluşturuldu ve kadına şiddetin önlenmesi ve be konudaki dair çözüm önerileri toplandı. Bu öneriler çalıştay sonunda sonuç bildirgesi ile açıklandı. Çalıştayda Prof.Ayşegül Yılgör, Uzm.Dr.Ruhsar Uçar, Asiye Uzel, Selda Uysal, Münevver Özgenç, Saadet Atay Bilir de grup masalrında moderatörlük yaptılar.
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Sivil Toplum Çalıştayı "Sıfır Tolarans" temasıyla gerçekleşti. Çalıştayda katılımcılardan kadına şiddetin önlenmesi ve soruna çözüm önerileri konusunda öneriler alındı.

TÜKD Mersin Şubesi olarak, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin işbirliğiyle düzenlenen  ADD,CKD, ÇYDD, SDD, MKED, YKKED, TKB"nin paydaş, Feray Şahin' in annesi Aysel Şahin ve Filiz Kaplan'ın kızı Sevcan Kaplan'ın konuşmacı, BŞB Kadın Aile Ve Çocuk Daire Başkanı Sn.Şerife Hasoğlu, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Bedrettin Gündeş, Akdeniz Belediye Başkan Vekili, Yenişehir Kadın,Toroslar Sosyal Hizmetler, Mezitli Kültür Müdürlerinin, SMMM Odası, 78 liler Derneği, Akdeniz Renkli Eller Kooperatifi'nin, İnsan Hakları Derneği'nin konuk, STK üyelerinin katılımcı olarak katıldığı, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Sivil Toplum Çalıştayı gerçekleşti.

Çalıştayda grup masaları oluşturuldu ve kadına şiddetin önlenmesi ve be konudaki dair çözüm önerileri toplandı. Bu öneriler çalıştay sonunda sonuç bildirgesi ile açıklandı.
Çalıştayda Prof.Ayşegül Yılgör, Uzm.Dr.Ruhsar Uçar, Asiye Uzel, Selda Uysal, Münevver Özgenç, Saadet Atay Bilir de grup masalrında moderatörlük yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.