Kanal 33 Televizyonu 25 yaşında

26.02.2019 - 08:09, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Kanal 33 Televizyonu 25 yaşında

Mersin'in ilk yerel televizyonu olan Kanal33 25. yılını görkemli bir geceyle kutladı

Gala programına TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Vali Ali İhsan Su, Milletvekilleri Hacı Özkan , Zeynep Gül Yılmaz ve Alpay Antmen, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Ahmet Çamsarı, STK temsilcileri, işadamları, siyasi partilerin il başkanları, Büyükşehir Belediye başkan Adayı Vahap Seçer, Akdeniz Belediye Başkanı Muhitin Pamuk, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan,  Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, STK Temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Kanal 33 Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirtaş yaptığı açılış konuşmasında kanalın kuruluş sürecinden bugüne değin yaşanan süreci ve zorlukları anlattı. Mersin'e hizmetten büyük onur duyduklarını belirterek, bundan sonra da kent için üzerlerine düşen ne varsa yapacaklarını belirtti. Galada konuşan TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Kanal 33 televizyonunu ve çalışanları kutladığını belirterek, "Gerçekten her birisi Mersin aşığı. Kanal 33, tarafsızlığıyla, herkese eşit mesafede olmasıyla takdir kazanmış bir kanal. Kendilerini tebrik ediyorum. Nice 25 yıllara diyorum. Önümüzdeki yıllarda Kanal 33'ü çok daha güçlü bir şekilde göreceğimize inanıyorum. Her zaman Kanal 33 ile beraberiz."dedi Konuşmaların ardından galada kanala uzun yıllar emek veren gazetecilere plaketleri takdim edildi ardından 25. yıl pastası kesildi. Gece Rubato'nun konseri ile devam etti.  
Mersin'in ilk yerel televizyonu olan Kanal33 25. yılını görkemli bir geceyle kutladı

Gala programına TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Vali Ali İhsan Su, Milletvekilleri Hacı Özkan , Zeynep Gül Yılmaz ve Alpay Antmen, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Ahmet Çamsarı, STK temsilcileri, işadamları, siyasi partilerin il başkanları, Büyükşehir Belediye başkan Adayı Vahap Seçer, Akdeniz Belediye Başkanı Muhitin Pamuk, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan,  Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, STK Temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Kanal 33 Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirtaş yaptığı açılış konuşmasında kanalın kuruluş sürecinden bugüne değin yaşanan süreci ve zorlukları anlattı. Mersin'e hizmetten büyük onur duyduklarını belirterek, bundan sonra da kent için üzerlerine düşen ne varsa yapacaklarını belirtti.

Galada konuşan TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Kanal 33 televizyonunu ve çalışanları kutladığını belirterek, "Gerçekten her birisi Mersin aşığı. Kanal 33, tarafsızlığıyla, herkese eşit mesafede olmasıyla takdir kazanmış bir kanal. Kendilerini tebrik ediyorum. Nice 25 yıllara diyorum. Önümüzdeki yıllarda Kanal 33'ü çok daha güçlü bir şekilde göreceğimize inanıyorum. Her zaman Kanal 33 ile beraberiz."dedi

Konuşmaların ardından galada kanala uzun yıllar emek veren gazetecilere plaketleri takdim edildi ardından 25. yıl pastası kesildi.

Gece Rubato'nun konseri ile devam etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.