Karaduvar Sahilinde İyileştirme Çalışmaları Devam Ediyor

12.12.2019 - 11:19, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Karaduvar Sahilinde İyileştirme Çalışmaları Devam Ediyor

Akdeniz Belediyesi fen işleri müdürlüğü ile park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerince yapılmakta olan Karaduvar sahilinde iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Kentin önemli balıkçı kasabalarından biri olan Karaduvar’da, sahilde bulunan ve zamanla yıpranan istinat duvarı ile sahile iniş yollarında yenileme çalışmaları kısa bir süre önce tamamlandı.

Çalışmaları beğeniyle karşılayan vatandaşlar Başkan Gültak’tan sahilde yeşillendirme ve düzenleme yapılması için de talepte bulundu. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatıyla harekete geçen ekipler hafta başından itibaren sahilde hummalı bir çalışma yürüterek toprak tesviye çalışmalarına başladı. Yaklaşık 500 metre uzunluğunda olacak olan toprak serim çalışmaları tamamlandıktan sonra, istinat duvarının üstüne vatandaşların oturabilmeleri için ahşap banklar yerleştirilecek. Bu çalışmaların ardından, park ve bahçeler müdürlüğünce de yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmaları başlatılacak. Daha sonra sahile gelen insanların, özellikle de engelli vatandaşların denizle rahat bir şekilde buluşmalarını sağlamak için ayrıca rampalar yapılacak. Başkan Gültak; “Gönül belediyeciliğinde tam gaz devam” Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da sahilde başlatılan çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada; kentin önemli balıkçı kasabalarından biri olan Karaduvar’da, özellikle de sahil kesiminde çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini ifade etti. Başkan Gültak; “Metrelerce uzunluktaki sahilde bulunan ve zamanla yıpranan istinat duvarı ile ilgili çalışmalarımız tamamlandı. Vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda hemen ekiplerimize talimat vererek burada toprak dolgu çalışmalarını başlattık. Gönül belediyeciliği ile çıktığımız bu yolda her kesime ayrım yapmadan eşit hizmet götürüyoruz. Karaduvar sahilimiz kentimiz için önemli bir yer. Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra buraya gelen insanlar için Karaduvar sahili artık çok daha farklı ve ferah olacak. Özellikle engelli vatandaşlarımız denizle rahat rahat buluşsun diye belirli aralıklarla rampalar da yapıyoruz.” dedi.    
Akdeniz Belediyesi fen işleri müdürlüğü ile park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerince yapılmakta olan Karaduvar sahilinde iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Kentin önemli balıkçı kasabalarından biri olan Karaduvar’da, sahilde bulunan ve zamanla yıpranan istinat duvarı ile sahile iniş yollarında yenileme çalışmaları kısa bir süre önce tamamlandı.

Çalışmaları beğeniyle karşılayan vatandaşlar Başkan Gültak’tan sahilde yeşillendirme ve düzenleme yapılması için de talepte bulundu.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatıyla harekete geçen ekipler hafta başından itibaren sahilde hummalı bir çalışma yürüterek toprak tesviye çalışmalarına başladı. Yaklaşık 500 metre uzunluğunda olacak olan toprak serim çalışmaları tamamlandıktan sonra, istinat duvarının üstüne vatandaşların oturabilmeleri için ahşap banklar yerleştirilecek. Bu çalışmaların ardından, park ve bahçeler müdürlüğünce de yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmaları başlatılacak. Daha sonra sahile gelen insanların, özellikle de engelli vatandaşların denizle rahat bir şekilde buluşmalarını sağlamak için ayrıca rampalar yapılacak.

Başkan Gültak; “Gönül belediyeciliğinde tam gaz devam”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da sahilde başlatılan çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada; kentin önemli balıkçı kasabalarından biri olan Karaduvar’da, özellikle de sahil kesiminde çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini ifade etti. Başkan Gültak; “Metrelerce uzunluktaki sahilde bulunan ve zamanla yıpranan istinat duvarı ile ilgili çalışmalarımız tamamlandı. Vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda hemen ekiplerimize talimat vererek burada toprak dolgu çalışmalarını başlattık. Gönül belediyeciliği ile çıktığımız bu yolda her kesime ayrım yapmadan eşit hizmet götürüyoruz. Karaduvar sahilimiz kentimiz için önemli bir yer. Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra buraya gelen insanlar için Karaduvar sahili artık çok daha farklı ve ferah olacak. Özellikle engelli vatandaşlarımız denizle rahat rahat buluşsun diye belirli aralıklarla rampalar da yapıyoruz.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.