Kılıç, '19 Mayıs 1919 Türk milletinin bağımsızlığa attığı en önemli adımdır'

18.05.2020 - 21:04, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Kılıç, '19 Mayıs 1919 Türk milletinin bağımsızlığa attığı en önemli adımdır'

IVECO Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Kılıç," Bugün 101. yılını kutladığımız büyük zaferin başlangıcı olan 19 Mayıs 1919, Türk milletinin bağımsızlığa attığı en önemli adımdır"dedi

Kılıç, yayımladığı mesajında; ‘’ Bugün 101. yılını kutladığımız büyük zaferin başlangıcı olan 19 Mayıs 1919, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ’ün liderliğinde, Milli Mücadele ’yi kazanarak kurtuluşa, oradan Türkiye Cumhuriyeti Devleti ‘ni kurarak bağımsızlığa, son olarak da yapılan devrimlerle çağdaş hayata uzanan zaferler ve başarılarla dolu, milletçe yürünen kutsal ve uzun yolculuğun ilk adımıdır ’’ dedi. IVECO Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ; ‘’Bağımsız Türkiye Cumhuriyetinin temeli, fiilen 19 Mayıs’ta atılmıştır. İstiklal Savaşı ’nın başlatıldığı bu tarihi adım, aynı zamanda, milletimizin birlik ve beraberliğinin, ortak değerlerde birleşme güç ve iradesinin yansımasıdır. Atatürk, Milli Mücadele ʹyi, Türk Milletini ileriye taşıyacak olan gücün, ayrı bir önem verdiği gençler olacağına inancı tam olmuştur. Bu nedenle, Samsun’a ayak bastığı tarih olan, 19 Mayıs 1919 aynı zamanda, “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak gençliğe adanmıştır’’.Geleceğimizin güvencesi gençlerimizin yarınlara en iyi şekilde hazırlanmasına imkân sağlamak ve onlara müreffeh bir ülke bırakmak öncelikli çabamız olmalıdır. Milli mücadelenin 100. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları olmak üzere, bu ülke için canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi minnetle yad ediyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum..
IVECO Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Kılıç," Bugün 101. yılını kutladığımız büyük zaferin başlangıcı olan 19 Mayıs 1919, Türk milletinin bağımsızlığa attığı en önemli adımdır"dedi

Kılıç, yayımladığı mesajında; ‘’ Bugün 101. yılını kutladığımız büyük zaferin başlangıcı olan 19 Mayıs 1919, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ’ün liderliğinde, Milli Mücadele ’yi kazanarak kurtuluşa, oradan Türkiye Cumhuriyeti Devleti ‘ni kurarak bağımsızlığa, son olarak da yapılan devrimlerle çağdaş hayata uzanan zaferler ve başarılarla dolu, milletçe yürünen kutsal ve uzun yolculuğun ilk adımıdır ’’ dedi.

IVECO Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ; ‘’Bağımsız Türkiye Cumhuriyetinin temeli, fiilen 19 Mayıs’ta atılmıştır. İstiklal Savaşı ’nın başlatıldığı bu tarihi adım, aynı zamanda, milletimizin birlik ve beraberliğinin, ortak değerlerde birleşme güç ve iradesinin yansımasıdır. Atatürk, Milli Mücadele ʹyi, Türk Milletini ileriye taşıyacak olan gücün, ayrı bir önem verdiği gençler olacağına inancı tam olmuştur. Bu nedenle, Samsun’a ayak bastığı tarih olan, 19 Mayıs 1919 aynı zamanda, “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak gençliğe adanmıştır’’.Geleceğimizin güvencesi gençlerimizin yarınlara en iyi şekilde hazırlanmasına imkân sağlamak ve onlara müreffeh bir ülke bırakmak öncelikli çabamız olmalıdır.

Milli mücadelenin 100. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları olmak üzere, bu ülke için canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi minnetle yad ediyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.