Kılıçdaroğlu 'Mezitli’nin başarısı örnek alınmalı'

17.10.2019 - 15:25, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Kılıçdaroğlu 'Mezitli’nin başarısı örnek alınmalı'

Kadın Üretici Pazarında tezgah açan kadınlarla birlikte Ankara’ya giden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan,Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) grubunda büyük ilgiyle karşılandı.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadın Üretici Pazarı projesi ile Milan Paktı Ödülü alarak bir kez daha dünyanın gündemine oturan Başkan Tarhan ile ilgili övgü dolu sözler kullandı.

Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı’nın Ankara ziyaretinin yankıları devam ediyor. Üretici kadınları, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile birlikte ağırlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlubüyük ilgi gösterdi. CHP Mersin Milletvekilleri ile birlikte gerçekleşen ziyarette Kadın Üretici Pazarı’nın başarılarından övgüyle söz eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, tüm Türkiye’ye örnek olduklarını söyledi. Mezitli’de hayata geçen projeleri yakından takip ettiğini ifade eden CHP Lideri, “Başkanımız Neşet Tarhan çalışmalarıyla her zaman bizi gururlandırmıştır. Özellikle kadınlara yönelik projeleri her türlü özgüyü hak etmektedir” dedi.   Mezitli Belediyesi’nin yaptığı çalışmaların, kadınların önünün açılması durumunda neleri başarabileceklerini çok iyi gösterdiğine vurgu yapan Kılıçdaroğlu, “Kadınlarımızın daha büyük işleri başarabilmesi için önlerinin açılması gerekiyor. Belediye Başkanımız Neşet Tarhan, kadınlarımıza bir önderlik yaparak bunun en güzel örneğini gösterdi. Kadınlarımızın bu başarısı başka kentlere de örnek oldu. Mezitli’yi örnek alan Merzifon Belediyemiz de Kadın Üretici pazarı açtı. Önce bazı kadınlar temkinli yaklaştı ama baktılar ki bir başarı var, kadınlar daha fazla üretiyor ve kazanıyor. Bu ile inandılar kenetlendiler ve güçlendiler. Hepsi şuanda çok iyi durumdalar. Kadınlar mutlu oluyor, üretiyor, eve katkı yapıyor, en önemlisi paylaşıyor. Bundan daha güzel ne var? Bu projeye imza atanları ve en önemlisi inanarak başaran kadınlarımızı yürekten kutluyorum. Gerçekten bu konuda bir tarih yazıldı. İnşallah diğer illere de örnek olur” dedi.   Başkan Tarhan, Kılıçdaroğlu’naMezitlili kadınların başarı hikayelerinianlatan bir kitap hazırlandığını, bununda Türkçe ve İngilizce olarak bastırılacağını, bu başarı hikayelerini tüm dünyaya duyuracakları müjdesini verdi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu da kitaba önsöz yazacağını dile getirdi.  
Kadın Üretici Pazarında tezgah açan kadınlarla birlikte Ankara’ya giden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan,Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) grubunda büyük ilgiyle karşılandı.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadın Üretici Pazarı projesi ile Milan Paktı Ödülü alarak bir kez daha dünyanın gündemine oturan Başkan Tarhan ile ilgili övgü dolu sözler kullandı.

Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı’nın Ankara ziyaretinin yankıları devam ediyor. Üretici kadınları, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile birlikte ağırlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlubüyük ilgi gösterdi. CHP Mersin Milletvekilleri ile birlikte gerçekleşen ziyarette Kadın Üretici Pazarı’nın başarılarından övgüyle söz eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, tüm Türkiye’ye örnek olduklarını söyledi.

Mezitli’de hayata geçen projeleri yakından takip ettiğini ifade eden CHP Lideri, “Başkanımız Neşet Tarhan çalışmalarıyla her zaman bizi gururlandırmıştır. Özellikle kadınlara yönelik projeleri her türlü özgüyü hak etmektedir” dedi.

 

Mezitli Belediyesi’nin yaptığı çalışmaların, kadınların önünün açılması durumunda neleri başarabileceklerini çok iyi gösterdiğine vurgu yapan Kılıçdaroğlu, “Kadınlarımızın daha büyük işleri başarabilmesi için önlerinin açılması gerekiyor. Belediye Başkanımız Neşet Tarhan, kadınlarımıza bir önderlik yaparak bunun en güzel örneğini gösterdi. Kadınlarımızın bu başarısı başka kentlere de örnek oldu. Mezitli’yi örnek alan Merzifon Belediyemiz de Kadın Üretici pazarı açtı. Önce bazı kadınlar temkinli yaklaştı ama baktılar ki bir başarı var, kadınlar daha fazla üretiyor ve kazanıyor. Bu ile inandılar kenetlendiler ve güçlendiler. Hepsi şuanda çok iyi durumdalar. Kadınlar mutlu oluyor, üretiyor, eve katkı yapıyor, en önemlisi paylaşıyor. Bundan daha güzel ne var? Bu projeye imza atanları ve en önemlisi inanarak başaran kadınlarımızı yürekten kutluyorum. Gerçekten bu konuda bir tarih yazıldı. İnşallah diğer illere de örnek olur” dedi.

 

Başkan Tarhan, Kılıçdaroğlu’naMezitlili kadınların başarı hikayelerinianlatan bir kitap hazırlandığını, bununda Türkçe ve İngilizce olarak bastırılacağını, bu başarı hikayelerini tüm dünyaya duyuracakları müjdesini verdi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu da kitaba önsöz yazacağını dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.