Kılınç, 'Tüm Sorunlarını Gidermiş Bir Anamur İnşa Edeceğiz'

05.06.2020 - 13:46, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Kılınç, 'Tüm Sorunlarını Gidermiş Bir Anamur İnşa Edeceğiz'

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç bürokratları ile toplantı gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Başkanlığında Meclis Salonunda koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen toplantıya Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri katıldı.

Salgın nedeniyle uzunca bir süredir bir araya gelemediklerini ifade eden Başkan Kılınç : ‘’ İstişareyi ve ortak akılı önemsiyorum. Bu nedenle tüm birimlerimizle birebirde sürekli olarak görüşüyor olsak bile birimler arası iş birliğinin güçlenmesi, eksikliklerin ve aksayan yönlerin daha hızlı ve akılcı bir şekilde çözümlenmesi için belirli aralıklarla bu toplantıları yapmamız gerekiyor. Pandemi sürecini şu ana kadar çok iyi bir şekilde götürdüğümüzü düşünüyorum. Gerek dezenfektasyon çalışmaları gerekse maske üretimi konusunda harekete geçen ilk belediyelerden birisiyiz. Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde Ankara’daydım. Neredeyse gittiğim tüm kurumlarda ilk maske üreten belediye başkanı geldi denilerek karşılandım. Buda şahsım ve belediyemiz adına hepimizi gururlandırdı.’’ dedi.        Şu ana kadar yürütülen belediye çalışmalarına değinen Başkan Kılınç tüm müdürlüklerden ve çalışan personelden memnun olduğunu dile getirerek ‘’ gecesini gündüzüne katarak kentimize hizmet etmek için çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şu ana kadar iyi götürdük, ancak çok daha iyisi olmamamız için hiçbir neden yok. 5 yılın sonunda makine ve araç gereç eksiğini gidermiş, kent estetiğinde çok daha iyi bir düzeye gelmiş, sosyal ve kültürel açıdan gelişimini tamamlamış, tüm yollarının asfaltlanmasından sahil projesine, doğal gaz getirilmesinden su probleminin çözülmesine kadar tüm sorunlarını gidermiş bir Anamur inşa edeceğimizden şüphe duymadığımı bilmenizi istiyorum’’. dedi.        Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin sürdürülen faaliyetler hakkında bilgi vermesiyle toplantı sona erdi.
Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç bürokratları ile toplantı gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Başkanlığında Meclis Salonunda koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen toplantıya Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri katıldı.

Salgın nedeniyle uzunca bir süredir bir araya gelemediklerini ifade eden Başkan Kılınç : ‘’ İstişareyi ve ortak akılı önemsiyorum. Bu nedenle tüm birimlerimizle birebirde sürekli olarak görüşüyor olsak bile birimler arası iş birliğinin güçlenmesi, eksikliklerin ve aksayan yönlerin daha hızlı ve akılcı bir şekilde çözümlenmesi için belirli aralıklarla bu toplantıları yapmamız gerekiyor. Pandemi sürecini şu ana kadar çok iyi bir şekilde götürdüğümüzü düşünüyorum. Gerek dezenfektasyon çalışmaları gerekse maske üretimi konusunda harekete geçen ilk belediyelerden birisiyiz. Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde Ankara’daydım. Neredeyse gittiğim tüm kurumlarda ilk maske üreten belediye başkanı geldi denilerek karşılandım. Buda şahsım ve belediyemiz adına hepimizi gururlandırdı.’’ dedi.


       Şu ana kadar yürütülen belediye çalışmalarına değinen Başkan Kılınç tüm müdürlüklerden ve çalışan personelden memnun olduğunu dile getirerek ‘’ gecesini gündüzüne katarak kentimize hizmet etmek için çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şu ana kadar iyi götürdük, ancak çok daha iyisi olmamamız için hiçbir neden yok. 5 yılın sonunda makine ve araç gereç eksiğini gidermiş, kent estetiğinde çok daha iyi bir düzeye gelmiş, sosyal ve kültürel açıdan gelişimini tamamlamış, tüm yollarının asfaltlanmasından sahil projesine, doğal gaz getirilmesinden su probleminin çözülmesine kadar tüm sorunlarını gidermiş bir Anamur inşa edeceğimizden şüphe duymadığımı bilmenizi istiyorum’’. dedi.


       Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin sürdürülen faaliyetler hakkında bilgi vermesiyle toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.