Koca 'Mersin merkez ve 13 ilçesinde kendi adaylarımızı çıkaracağız'

Siyaset 14.11.2018 - 17:37, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Koca 'Mersin merkez ve 13 ilçesinde kendi adaylarımızı çıkaracağız'

İYİ Parti Mersin İl Teşkilatı Mezitli İlçesi’nin ilçe başkanını atamak üzere bir araya geldi. Gerçekleştirilen ilçe başkanlığı atama seremonisinde bir konuşma gerçekleştiren Koca "Sayın Genel Başkanımıza Mersin merkez ve ilçeleri için en uygun olabilecek Belediye Başkanı adaylar önerisini ilk Mersin sundu. Şundan emin olabilirsiniz ki Mersin Merkez ve 13 ilçesinde kendi adaylarımızı çıkaracağız. Alt yapısını oluşturduk, çalışmalara başladık, sadece zamanını bekliyoruz" dedi

İYİ Parti Mersin İl Teşkilatı Mezitli İlçesi’nin ilçe başkanını atamak üzere bir araya geldi. Gerçekleştirilen ilçe başkanlığı atama seremonisinde bir konuşma gerçekleştiren Koca “ İYİ Parti kuruluşundan bu yana çok kısa sürede büyük işler başardı. Kısa sürede İyi Parti adına teşkilatlanan illerimiz yaptığı değerli çalışmalar neticesini 43 Milletvekili ile taçlandırdı. İYİ Parti’nin Genel Seçimlerde aldığı genel oy ortalamasından daha fazla oy çıkartan Mersinimiz başlangıçtan bu yana Partimiz için hep ilkleri gerçekleştirdi. Türkiye genelinde il ve ilçe teşkilatlarını ilk oluşturan Mersin oldu. Mersin yine genel seçimlerde aldığı oy oranı ile Türkiye’nin ilk üç ili içinde. Genel Merkezimiz yeniden teşkilatlanıyoruz dedi hemen bir gün sonrasında Mersin İl Teşkilatı olarak istifalarımızı sunup yeni yapılanma sürecine yine ilk bizler girdik. Bu yeni yapılanma sürecinde omuz omuza, canla başla, ilmek ilmek il ve ilçe teşkilatlarımızı yapılandırdık. Sayın Genel Başkanımıza Mersin merkez ve ilçeleri için en uygun olabilecek Belediye Başkanı adaylar önerisini ilk Mersin sundu. Şundan emin olabilirsiniz ki Mersin Merkez ve 13 ilçesinde kendi adaylarımızı çıkaracağız. Alt yapısını oluşturduk, çalışmalara başladık, sadece zamanını bekliyoruz. Genel Merkezimize sunduğumuz adayların isimleri bizlerde saklı, belli bir süre daha bizlerde saklı kalacak” dedi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Mersin’e vurgusu ve verdiği önemi dile getiren Koca, “Partimizin Genel Başkanı Sayın Merak Akşener hanımefendi Mersin’i oldukça önemsiyor. Bunu geçen hafta hem 81 ilin İl Başkanları ile gerçekleştirdiğimiz toplantıda, hem de yaptığımız özel görüşmelerimizde kararlı bir şekilde altını çizdi. Genel seçimlerdeki oy oranlarına baktığımızda bizler İYİ Parti Mersin İl Teşkilatı olarak yedi ilçemizi ve Mersin Merkez’i Belediye Başkanlığı yarışında rahatça elde edeceğimizi düşünüyoruz. Göreceksiniz ki 1 Nisan sabahı başta Mersin olmak üzere tüm Türkiye’de vatandaşlarımız İYİ Parti’nin Belediye hizmet anlayışı ile tanışacak” dedi. Geçmişte yapılan, şimdi ve gelecekte yapılacak olan çalışmaların yine omuz omuza, canla başla yapılacağının altını çizen Koca “Mersinimizin güzel ilçesi Mezitli için birleştirici ve kucaklayıcı olacağına inandığımız, çalışkan bir hanımefendiyi Mezitli İlçe Başkanımız Emine Hilal Keyvan'ı sizlere takdim etmek isterim. Kendisi Gülnarlı. Erdemli’de okuyan ve uzun yıllar Ankara’da, sonrada Mersin’de, kamuda sağlık sektöründe çalışmış kıymetli bir hanımefendi. Eşi beyefendi GATA’da uzun yıllar çocuk ve çocuk hastalıkları konusunda çalışmış emekli Yarbay. Kendisine İlçe Başkanı görevlendirme yazısını takdim ediyor ve başarılı çalışmalar yapacağına olan inancımızla hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.
İYİ Parti Mersin İl Teşkilatı Mezitli İlçesi’nin ilçe başkanını atamak üzere bir araya geldi. Gerçekleştirilen ilçe başkanlığı atama seremonisinde bir konuşma gerçekleştiren Koca "Sayın Genel Başkanımıza Mersin merkez ve ilçeleri için en uygun olabilecek Belediye Başkanı adaylar önerisini ilk Mersin sundu. Şundan emin olabilirsiniz ki Mersin Merkez ve 13 ilçesinde kendi adaylarımızı çıkaracağız. Alt yapısını oluşturduk, çalışmalara başladık, sadece zamanını bekliyoruz" dedi

İYİ Parti Mersin İl Teşkilatı Mezitli İlçesi’nin ilçe başkanını atamak üzere bir araya geldi. Gerçekleştirilen ilçe başkanlığı atama seremonisinde bir konuşma gerçekleştiren Koca “ İYİ Parti kuruluşundan bu yana çok kısa sürede büyük işler başardı. Kısa sürede İyi Parti adına teşkilatlanan illerimiz yaptığı değerli çalışmalar neticesini 43 Milletvekili ile taçlandırdı. İYİ Parti’nin Genel Seçimlerde aldığı genel oy ortalamasından daha fazla oy çıkartan Mersinimiz başlangıçtan bu yana Partimiz için hep ilkleri gerçekleştirdi. Türkiye genelinde il ve ilçe teşkilatlarını ilk oluşturan Mersin oldu. Mersin yine genel seçimlerde aldığı oy oranı ile Türkiye’nin ilk üç ili içinde. Genel Merkezimiz yeniden teşkilatlanıyoruz dedi hemen bir gün sonrasında Mersin İl Teşkilatı olarak istifalarımızı sunup yeni yapılanma sürecine yine ilk bizler girdik. Bu yeni yapılanma sürecinde omuz omuza, canla başla, ilmek ilmek il ve ilçe teşkilatlarımızı yapılandırdık. Sayın Genel Başkanımıza Mersin merkez ve ilçeleri için en uygun olabilecek Belediye Başkanı adaylar önerisini ilk Mersin sundu. Şundan emin olabilirsiniz ki Mersin Merkez ve 13 ilçesinde kendi adaylarımızı çıkaracağız. Alt yapısını oluşturduk, çalışmalara başladık, sadece zamanını bekliyoruz. Genel Merkezimize sunduğumuz adayların isimleri bizlerde saklı, belli bir süre daha bizlerde saklı kalacak” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Mersin’e vurgusu ve verdiği önemi dile getiren Koca, “Partimizin Genel Başkanı Sayın Merak Akşener hanımefendi Mersin’i oldukça önemsiyor. Bunu geçen hafta hem 81 ilin İl Başkanları ile gerçekleştirdiğimiz toplantıda, hem de yaptığımız özel görüşmelerimizde kararlı bir şekilde altını çizdi. Genel seçimlerdeki oy oranlarına baktığımızda bizler İYİ Parti Mersin İl Teşkilatı olarak yedi ilçemizi ve Mersin Merkez’i Belediye Başkanlığı yarışında rahatça elde edeceğimizi düşünüyoruz. Göreceksiniz ki 1 Nisan sabahı başta Mersin olmak üzere tüm Türkiye’de vatandaşlarımız İYİ Parti’nin Belediye hizmet anlayışı ile tanışacak” dedi.

Geçmişte yapılan, şimdi ve gelecekte yapılacak olan çalışmaların yine omuz omuza, canla başla yapılacağının altını çizen Koca “Mersinimizin güzel ilçesi Mezitli için birleştirici ve kucaklayıcı olacağına inandığımız, çalışkan bir hanımefendiyi Mezitli İlçe Başkanımız Emine Hilal Keyvan'ı sizlere takdim etmek isterim. Kendisi Gülnarlı. Erdemli’de okuyan ve uzun yıllar Ankara’da, sonrada Mersin’de, kamuda sağlık sektöründe çalışmış kıymetli bir hanımefendi. Eşi beyefendi GATA’da uzun yıllar çocuk ve çocuk hastalıkları konusunda çalışmış emekli Yarbay. Kendisine İlçe Başkanı görevlendirme yazısını takdim ediyor ve başarılı çalışmalar yapacağına olan inancımızla hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.