Kocahasanlı’nın Çehresi Güzelleşiyor

03.06.2020 - 13:39, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Kocahasanlı’nın Çehresi Güzelleşiyor

Kocahasanlı Mahallesi’nde bulunan ve kış mevsiminin yağmurları ile yüksek kesimlerin kar sularını denize taşıyan Devlet Su İşleri Müdürlüğü’ne ait kanalda Erdemli Belediyesi ekipleri hummalı bir temizlik faaliyeti yürüttü.

Yerleşim yeri içerisinden geçen ve hem görüntü itibariyle hem de taşıdığı su itibariyle mahalleye güzellik ve fayda katan dere, kış mevsiminin olumsuz şartları ile yüksek debiyle akan suyun biriktirdiği atıklarla doldu. Kanalda sıklaşan yabani otların da etkisiyle dere yatağı boyunca kötü bir görüntü oluşması ile harekete geçen Erdemli Belediyesi ekipleri oluşan kötü görüntüyü giderdi. Dere yatağı boyunca yeşermiş vaziyette olan ve boyca uzun birçok yabani bitki ekiplerce ayıklanarak atık malzemeler temizlendi. Kanalın yerleşim yerleri içerisinden geçen kısımlarında etrafta haşere ve kötü koku oluşmasının da önüne geçen Erdemli Belediyesi, Kocahasanlı mahalle sakinlerinin takdirini topladı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkürlerini ileten vatandaşlar, Başkan Mükerrem Tollu’ya ilettikleri her sıkıntı ve sorunlarının tez vakitte giderildiğini belirtti.
Kocahasanlı Mahallesi’nde bulunan ve kış mevsiminin yağmurları ile yüksek kesimlerin kar sularını denize taşıyan Devlet Su İşleri Müdürlüğü’ne ait kanalda Erdemli Belediyesi ekipleri hummalı bir temizlik faaliyeti yürüttü.

Yerleşim yeri içerisinden geçen ve hem görüntü itibariyle hem de taşıdığı su itibariyle mahalleye güzellik ve fayda katan dere, kış mevsiminin olumsuz şartları ile yüksek debiyle akan suyun biriktirdiği atıklarla doldu. Kanalda sıklaşan yabani otların da etkisiyle dere yatağı boyunca kötü bir görüntü oluşması ile harekete geçen Erdemli Belediyesi ekipleri oluşan kötü görüntüyü giderdi.

Dere yatağı boyunca yeşermiş vaziyette olan ve boyca uzun birçok yabani bitki ekiplerce ayıklanarak atık malzemeler temizlendi. Kanalın yerleşim yerleri içerisinden geçen kısımlarında etrafta haşere ve kötü koku oluşmasının da önüne geçen Erdemli Belediyesi, Kocahasanlı mahalle sakinlerinin takdirini topladı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkürlerini ileten vatandaşlar, Başkan Mükerrem Tollu’ya ilettikleri her sıkıntı ve sorunlarının tez vakitte giderildiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.