Kocamaz Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

10.01.2021 - 09:45, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Kocamaz Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: Gazeteci toplumun nabzını tutan,sıkıntılarını dile getiren,o sıkıntıları yöneticilere aktaran,yöneticileri takip edip varsa yanlışları halka bildiren,bilinçli bir toplum oluşturabilmek için gayretler gösteren,zaman zaman çileler çeken bir meslek gurubudur. Dürüst ve doğru çalışmalar yaptığında,yanlış yollara sapmadığında,yöneticilere yaranmak düşüncesi ile hareket etmediği sürece kutsal bir görev icra etmektedir. Ama maalesef günümüzde gerçek manada gazetecilik yapabilmek oldukça zordur. Özellikle bu günkü ekonomik şartlarda gerçek manada gazetecilik yaparken ne kadar zorlandıklarını göz ardı etmek mümkünmüdür? Gazeteciliği hakkıyla yapan,kalemini hak ve hakikat yolunda ve halkın menfaatleri doğrultusunda kullanan ve satmayan,halka doğru bilgiler vererek,doğru yönlendiren tüm gerçek gazetecilere selam olsun diyor 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutluyorum.
İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Gazeteci toplumun nabzını tutan,sıkıntılarını dile getiren,o sıkıntıları yöneticilere aktaran,yöneticileri takip edip varsa yanlışları halka bildiren,bilinçli bir toplum oluşturabilmek için gayretler gösteren,zaman zaman çileler çeken bir meslek gurubudur.
Dürüst ve doğru çalışmalar yaptığında,yanlış yollara sapmadığında,yöneticilere yaranmak düşüncesi ile hareket etmediği sürece kutsal bir görev icra etmektedir.


Ama maalesef günümüzde gerçek manada gazetecilik yapabilmek oldukça zordur.
Özellikle bu günkü ekonomik şartlarda gerçek manada gazetecilik yaparken ne kadar zorlandıklarını göz ardı etmek mümkünmüdür?
Gazeteciliği hakkıyla yapan,kalemini hak ve hakikat yolunda ve halkın menfaatleri doğrultusunda kullanan ve satmayan,halka doğru bilgiler vererek,doğru yönlendiren tüm gerçek gazetecilere selam olsun diyor 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.