Kocamaz, DP Büyükşehir adayının Ayfer Yılmaz olduğunu açıkladı

Siyaset 28.02.2019 - 16:51, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Kocamaz, DP Büyükşehir adayının Ayfer Yılmaz olduğunu açıkladı

Yüksek Seçim Kurulu'nun kararıyla 30 mart seçimlerinde İYİ Parti ve Demokrat Parti'den Mersin Büyükşehir adayı olamayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kendisinin yerine gelecek yeni adayın eski Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Ayfer Yılmaz olduğunu ve kendisini desteklediklerini açıkladı.

Kocamaz, Kongre merkezinde düzenlediği basın toplantısına İYİ Parti ve DP'nin il başkanları ile  her iki partinin ilçe belediye başkan adayları, meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Kocamaz burada yaptığı toplantıda konuşan Kocamaz, bir yerel seçim yaşadıklarını ve Mersin'de yaşanılanların Türkiye gündemine oturduğunu belirterek, Mersin'in geleceği ile karar verecek Mersin halkının seçme hakkı elinden alındığını ifade etti. DP adaylığıyla ilgili kurula sunulan 5 itirazın, 'cumhur ittifakı'nın MHP kanadından yapıldığını kaydeden  Kocamaz, itiraz edenlerin Cumhur ittifakı ile çekilmiş resimlerini kürsüden gösterdi. Kocamaz" Burhanettin Kocamaz'ın da seçilme hakkı elinden alınıyor. Ama bu memlekette demokrasiye sahip çıkacak, ülkeyi bugün yaşanan Mersin odağındaki bu kumpasların önüne geçerek, bu badireyi atlatacak elbette yiğit, cesur, memleket sevdaları vardır. Demokrasi sevdalıları vardır. İnşallah bugün bu konu ile ilgili hepinizin ve Türkiye'nin çok yakından tanıdığı, değerli bir devlet adamı, bu ülkeye hizmeti geçmiş, bu ülkede Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanlığı yapmış Sayın Ayfer Yılmaz bu işe sahip çıkmıştır. Şu andan itibaren boş durmak yok. Her yere koşacağız. Her yere ulaşacağız. Her noktada halkımız ile buluşacağız ve bu demokrasi ayıbını inşallah temizleyeceğiz. Meydanı, demokrasiyi 'kripto'ların eline bırakmayacağız. Mersin’imizde yaşanan bu demokrasi ayıbını mutlaka temizleyeceğiz " dedi ve sözlerinin sonunda 31 Mart yerel seçimi için DP'nin adayının, 20 ve 21'inci Dönem Mersin Milletvekilli ve Devlet eski Bakanı Ayfer Yılmaz olacağını açıklayarak seçimde Yılmaz'ı destekleyeceğini söyledi
Yüksek Seçim Kurulu'nun kararıyla 30 mart seçimlerinde İYİ Parti ve Demokrat Parti'den Mersin Büyükşehir adayı olamayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kendisinin yerine gelecek yeni adayın eski Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Ayfer Yılmaz olduğunu ve kendisini desteklediklerini açıkladı.

Kocamaz, Kongre merkezinde düzenlediği basın toplantısına İYİ Parti ve DP'nin il başkanları ile  her iki partinin ilçe belediye başkan adayları, meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Kocamaz burada yaptığı toplantıda konuşan Kocamaz, bir yerel seçim yaşadıklarını ve Mersin'de yaşanılanların Türkiye gündemine oturduğunu belirterek, Mersin'in geleceği ile karar verecek Mersin halkının seçme hakkı elinden alındığını ifade etti. DP adaylığıyla ilgili kurula sunulan 5 itirazın, 'cumhur ittifakı'nın MHP kanadından yapıldığını kaydeden  Kocamaz, itiraz edenlerin Cumhur ittifakı ile çekilmiş resimlerini kürsüden gösterdi. Kocamaz" Burhanettin Kocamaz'ın da seçilme hakkı elinden alınıyor. Ama bu memlekette demokrasiye sahip çıkacak, ülkeyi bugün yaşanan Mersin odağındaki bu kumpasların önüne geçerek, bu badireyi atlatacak elbette yiğit, cesur, memleket sevdaları vardır. Demokrasi sevdalıları vardır. İnşallah bugün bu konu ile ilgili hepinizin ve Türkiye'nin çok yakından tanıdığı, değerli bir devlet adamı, bu ülkeye hizmeti geçmiş, bu ülkede Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanlığı yapmış Sayın Ayfer Yılmaz bu işe sahip çıkmıştır. Şu andan itibaren boş durmak yok. Her yere koşacağız. Her yere ulaşacağız. Her noktada halkımız ile buluşacağız ve bu demokrasi ayıbını inşallah temizleyeceğiz. Meydanı, demokrasiyi 'kripto'ların eline bırakmayacağız. Mersin’imizde yaşanan bu demokrasi ayıbını mutlaka temizleyeceğiz " dedi ve sözlerinin sonunda 31 Mart yerel seçimi için DP'nin adayının, 20 ve 21'inci Dönem Mersin Milletvekilli ve Devlet eski Bakanı Ayfer Yılmaz olacağını açıklayarak seçimde Yılmaz'ı destekleyeceğini söyledi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.