Komedi Fırtınası Oyun 'Senin Annen Bir Melekti Yavrum' Silifkelilere Kahkaha Attıracak!

Kültür-Sanat 24.09.2019 - 16:55, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Komedi Fırtınası Oyun 'Senin Annen Bir Melekti Yavrum' Silifkelilere Kahkaha Attıracak!

Arbens Sanat Kulübü; Erdinç Aydın'ın yazdığı, Mehmet Tekkanat'ın yönettiği "SENİN ANNEN BİR MELEKTİ YAVRUM" adlı komedi oyunuyla Silifke'de sahnelenecek...

TÜRK SİNEMASININ UNUTULMAZLARI RESMİ GEÇİDİ! Zengin kız-yoksul oğlan temalı oyunda Türk Sineması'nın unutulmaz sanatçıları, Hulusi Kentmen, Tarık Akan,  Belgin Doruk, Ayhan Işık, Suzan Avcı, Cüneyt Arkın, Münir Özkul, Nuri Alço ve daha bir çok sanatçı bu oyunda adeta resmi geçit yapıyor. Mizahi bir anlatımla sahnelenen oyunda;  Mert Can Alpgiray, Esra Saymaz, Cem Gündoğdu, Ersin Aydın, Yasemin Albayrak, Seyfettin Keyifli,  Perihan Fırat Öğüç, Fazilet Taşkın, Mehlika Elif Tırak, Gökçe Sude Erdem, Berfin Tercan, Hasret Erdem Doğan , Kerem Çiçek ve Mehmet Tekkanat oynuyor. Erdinç Aydın'ın bestelediği oyun müziklerinin uygulama ve arenjesi ise; Kerem Çiçek, Vahit Utku İşçimen, Zilan Mamu ve Cumali Takmaz'a ait.   Silifke'de sanatçıları halkla buluşturan Mürsel Tekin; Arbesn Sanat Kulübü/Çeto'nun Sahnesi ekibini daha önce Kayıp Hayatlar ve çocuk oyunlarıyla Silifkelilerle buluşturduklarını belirterek şunları söyledi; "Mersinli sanatçılarımız daha önceki oyunlarıyla büyük beğeni kazandılar. Bu sezon açılışını da bu güzel oyunla açmak istedik. Oyunu Mersin'de izlediğimde çok beğendim. Eminim Silifkeliler de çok beğenecek ve eğlenecekler. Bu organizasyonda sanata destek veren; Gökkuşağı Kreş, Mersin Şef Tantuni, Onuregs, Toros Kitap Sarayı, Gülnar-Bir Derneği, Selefkia Bağcılık ve Siyah Beyaz Sanat Merkezi'ne çok teşekkür ederim." İki perdelik komedi oyunu Senin Annen Bir Melekti Yavrum; 28 Eylül 2019 tarihinde Silifke Belediye Kültür Merkezi'nde seyircisiyle buluşacak.           
Arbens Sanat Kulübü; Erdinç Aydın'ın yazdığı, Mehmet Tekkanat'ın yönettiği "SENİN ANNEN BİR MELEKTİ YAVRUM" adlı komedi oyunuyla Silifke'de sahnelenecek...

TÜRK SİNEMASININ UNUTULMAZLARI RESMİ GEÇİDİ!

Zengin kız-yoksul oğlan temalı oyunda Türk Sineması'nın unutulmaz sanatçıları, Hulusi Kentmen, Tarık Akan,  Belgin Doruk, Ayhan Işık, Suzan Avcı, Cüneyt Arkın, Münir Özkul, Nuri Alço ve daha bir çok sanatçı bu oyunda adeta resmi geçit yapıyor.

Mizahi bir anlatımla sahnelenen oyunda;  Mert Can Alpgiray, Esra Saymaz, Cem Gündoğdu, Ersin Aydın, Yasemin Albayrak, Seyfettin Keyifli,  Perihan Fırat Öğüç, Fazilet Taşkın, Mehlika Elif Tırak, Gökçe Sude Erdem, Berfin Tercan, Hasret Erdem Doğan , Kerem Çiçek ve Mehmet Tekkanat oynuyor.

Erdinç Aydın'ın bestelediği oyun müziklerinin uygulama ve arenjesi ise; Kerem Çiçek, Vahit Utku İşçimen, Zilan Mamu ve Cumali Takmaz'a ait.

 

Silifke'de sanatçıları halkla buluşturan Mürsel Tekin; Arbesn Sanat Kulübü/Çeto'nun Sahnesi ekibini daha önce Kayıp Hayatlar ve çocuk oyunlarıyla Silifkelilerle buluşturduklarını belirterek şunları söyledi; "Mersinli sanatçılarımız daha önceki oyunlarıyla büyük beğeni kazandılar. Bu sezon açılışını da bu güzel oyunla açmak istedik. Oyunu Mersin'de izlediğimde çok beğendim. Eminim Silifkeliler de çok beğenecek ve eğlenecekler. Bu organizasyonda sanata destek veren; Gökkuşağı Kreş, Mersin Şef Tantuni, Onuregs, Toros Kitap Sarayı, Gülnar-Bir Derneği, Selefkia Bağcılık ve Siyah Beyaz Sanat Merkezi'ne çok teşekkür ederim."

İki perdelik komedi oyunu Senin Annen Bir Melekti Yavrum; 28 Eylül 2019 tarihinde Silifke Belediye Kültür Merkezi'nde seyircisiyle buluşacak.

        

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.