Koronavirüsle mücadelede 'Milli Dayanışma Kampanyası' başlatıldı

30.03.2020 - 22:45, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Koronavirüsle mücadelede 'Milli Dayanışma Kampanyası' başlatıldı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı ardından yaptığı açıklamada Koronavirüs ile mücadele kapsamında 'Milli Dayanışma Kampanyası' başlatıldığını söyledi.

Başkan Erdoğan, toplantı sonrası yaptığı açıklamada milletvekillerine, parti teşkilatlarına ve iş dünyasına seslendi Erdoğan,"Şahsım olarak, 7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum Devletin öncülük etmesi gerektiğini gördüğümüz için 'Milli Dayanışma Kampanyası' başlatıyoruz. 'Biz bize yeteriz Türkiyem' diyerek başlattığımız bu kampanya için, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından, şu anda bilgileri ekranda gözüken bir yardım hesabı açıldı. Bakanlarımız ve kabineye eşlik eden arkadaşlarımız 5 milyon 200 bin liralık bir bağışta bulunmuş oldular. Meclis'teki tüm milletvekillerimizi, AK Parti başta olmak üzere tüm partilerimizin teşkilatlarını, tüm belediye başkanlarımızı, bürokratlarımızı kampanyaya katılmaya davet ediyoruz. Bu süreç içerisinde en büyük katkıyı da iş adamlarımızdan, hayırseverlerimizden bekliyoruz. "dedi Erdoğan'ın çağrısının ardından kampanyaya destekler gelmeye başladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop 5 maaşını kampanyaya bağışladıklarını ifade ettiler. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklmayla  "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına 10 milyon lira destek vereceklerini belirtti. YÖK başkanı ve üyeleri de kampanyaya birer maaşlarıya destek vereceklerini açıkladılar.  
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı ardından yaptığı açıklamada Koronavirüs ile mücadele kapsamında 'Milli Dayanışma Kampanyası' başlatıldığını söyledi.

Başkan Erdoğan, toplantı sonrası yaptığı açıklamada milletvekillerine, parti teşkilatlarına ve iş dünyasına seslendi Erdoğan,"Şahsım olarak, 7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum Devletin öncülük etmesi gerektiğini gördüğümüz için 'Milli Dayanışma Kampanyası' başlatıyoruz. 'Biz bize yeteriz Türkiyem' diyerek başlattığımız bu kampanya için, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından, şu anda bilgileri ekranda gözüken bir yardım hesabı açıldı. Bakanlarımız ve kabineye eşlik eden arkadaşlarımız 5 milyon 200 bin liralık bir bağışta bulunmuş oldular. Meclis'teki tüm milletvekillerimizi, AK Parti başta olmak üzere tüm partilerimizin teşkilatlarını, tüm belediye başkanlarımızı, bürokratlarımızı kampanyaya katılmaya davet ediyoruz. Bu süreç içerisinde en büyük katkıyı da iş adamlarımızdan, hayırseverlerimizden bekliyoruz. "dedi

Erdoğan'ın çağrısının ardından kampanyaya destekler gelmeye başladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop 5 maaşını kampanyaya bağışladıklarını ifade ettiler.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklmayla  "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına 10 milyon lira destek vereceklerini belirtti. YÖK başkanı ve üyeleri de kampanyaya birer maaşlarıya destek vereceklerini açıkladılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.