MIP Kapalı Devre Kameri Sistemi (CCTV) Yönetim Merkezi törenle açıldı

22.11.2018 - 15:41, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

MIP Kapalı Devre Kameri Sistemi (CCTV) Yönetim Merkezi törenle açıldı

Mersin Uluslararası Limanı'nın (MIP) güvenlik gücünü artırmayı amaçlayan, son teknoloji ile yenilenen ve toplamda 406 kamera ile donatılan Kapalı Devre Kameri Sistemi (CCTV) Yönetim Merkezi, düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa, Mersin Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürüz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Kıd. Albay Oğuz Bavbek, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Şerafettin Yılmaz, Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Fikret Erol ve MIP Genel Müdürü Johan Van  Daele katıldı. Açılış öncesi CCTV yönetim merkeziyle ilgili katılım sağlayan protokol üyelerine bir sunum yapıldı. Sunumun ardından Kapalı Devre Kameri Sistemi (CCTV) Yönetim Merkezinin açılışı törenle gerçekleşti. CCTV yönetim merkezinin faaliyete girmesiyle, liman içinde çeşitli noktalara yerleştirilmiş 317'si sabit olmak üzere 89'u 360º derece hareketli dome ile birlikte toplamda 406  adet CCTV kamerayla liman sahasında devamlı gözlem sağlanmış olacak. Biyometrik kimlik kartları ile giriş- çıkışları kısıtlayarak sadece yetkili personele geçiş hakkı tanıyan güvenlik önleminin yanında bu merkez ile kayıtlar izleme için 28 monitör ve 800 TB'lik depolama kapasitesine sahip yönetim merkezinde tutulacak ve gerek görülmesi halinde güvenlik güçleri ile de paylaşım sağlanabilecek.
Mersin Uluslararası Limanı'nın (MIP) güvenlik gücünü artırmayı amaçlayan, son teknoloji ile yenilenen ve toplamda 406 kamera ile donatılan Kapalı Devre Kameri Sistemi (CCTV) Yönetim Merkezi, düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa, Mersin Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürüz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Kıd. Albay Oğuz Bavbek, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Şerafettin Yılmaz, Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Fikret Erol ve MIP Genel Müdürü Johan Van  Daele katıldı.

Açılış öncesi CCTV yönetim merkeziyle ilgili katılım sağlayan protokol üyelerine bir sunum yapıldı.

Sunumun ardından Kapalı Devre Kameri Sistemi (CCTV) Yönetim Merkezinin açılışı törenle gerçekleşti.

CCTV yönetim merkezinin faaliyete girmesiyle, liman içinde çeşitli noktalara yerleştirilmiş 317'si sabit olmak üzere 89'u 360º derece hareketli dome ile birlikte toplamda 406  adet CCTV kamerayla liman sahasında devamlı gözlem sağlanmış olacak.
Biyometrik kimlik kartları ile giriş- çıkışları kısıtlayarak sadece yetkili personele geçiş hakkı tanıyan güvenlik önleminin yanında bu merkez ile kayıtlar izleme için 28 monitör ve 800 TB'lik depolama kapasitesine sahip yönetim merkezinde tutulacak ve gerek görülmesi halinde güvenlik güçleri ile de paylaşım sağlanabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.