Mersin Büyükşehir, 10 Camide 6 Bin 750 Kandil Simidi Dağıttı

19.02.2021 - 09:50, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin Büyükşehir, 10 Camide 6 Bin 750 Kandil Simidi Dağıttı

Büyükşehir Belediyesi, Regaip Kandili dolayısıyla Mersinliler’e kandil simidi dağıttı. Ekipler, kent merkezi ve Tarsus’ta vatandaşlara 10 camide toplam 6 bin 750 kandil simidi ulaştırdı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her kandil gecesinde olduğu gibi Regaip Kandili’nde de yatsı namazının ardından vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Vatandaşların kandillerini kutlayan Büyükşehir ekipleri, kent merkezi ve Tarsus’ta 10 camide toplam 6 bin 750 adet kandil simidi dağıtımı gerçekleştirdi. Büyükşehir, kandil simitleriyle yurttaşların kandilini kutladı Büyükşehir ekiplerinin cami önlerine stant kurarak, yatsı namazının ardından dağıttığı kandil simidi vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı koordinesinde, merkezde bulunan 5 camide 4 bin 250, Tarsus’ta 5, Çamlıyayla merkez, Sarıkavak, Darıpınarı ve Sebil camilerinde ise 2 bin 500 adet olmak üzere toplam 6 bin 750 adet kandil simidi dağıtımı gerçekleştirildi. Kandil simitlerini alan vatandaşlar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e ve belediye personeline hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Büyükşehir Belediyesi, Regaip Kandili dolayısıyla Mersinliler’e kandil simidi dağıttı. Ekipler, kent merkezi ve Tarsus’ta vatandaşlara 10 camide toplam 6 bin 750 kandil simidi ulaştırdı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her kandil gecesinde olduğu gibi Regaip Kandili’nde de yatsı namazının ardından vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Vatandaşların kandillerini kutlayan Büyükşehir ekipleri, kent merkezi ve Tarsus’ta 10 camide toplam 6 bin 750 adet kandil simidi dağıtımı gerçekleştirdi.

Büyükşehir, kandil simitleriyle yurttaşların kandilini kutladı

Büyükşehir ekiplerinin cami önlerine stant kurarak, yatsı namazının ardından dağıttığı kandil simidi vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı koordinesinde, merkezde bulunan 5 camide 4 bin 250, Tarsus’ta 5, Çamlıyayla merkez, Sarıkavak, Darıpınarı ve Sebil camilerinde ise 2 bin 500 adet olmak üzere toplam 6 bin 750 adet kandil simidi dağıtımı gerçekleştirildi. Kandil simitlerini alan vatandaşlar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e ve belediye personeline hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.