Mersin Büyükşehir’den Orkide Kafe'ye Farklı Bir Konsept

10.09.2020 - 09:45, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin Büyükşehir’den Orkide Kafe'ye Farklı Bir Konsept

Büyükşehir Belediyesi, bir süredir tadilat nedeniyle kapalı olan Orkide Kafe’yi de yenileyerek Mersinlilerin hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin eskidiği ve artık hizmet veremez hale geldiği için yenileme çalışması gerçekleştirdiği Orkide Kafe, yeni konsepti ile Mersinlilere hizmet verecek. Deniz manzaralı Orkide Kafe, yenilen yüzü ve tasarımıyla, özellikle çocuklu ailelerin tercih edebileceği bir mekân haline gelecek.     Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Adnan Menderes Bulvarı sahil yolunda gerçekleştirilen yenileme ve yapım çalışmaları meyvelerini vermeye başladı. Sahil şeridinde yurttaşların aileleri ile birlikte huzur ve güven içerisinde oturabilecekleri mekanlar tasarlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Limon, Bizden, Yöreden Kafe, Kır Kahvesi ve Bakkal adı verilen farklı konseptlerdeki mekanları hizmete almıştı.   Büyükşehir Belediyesi, bir süredir tadilat nedeniyle kapalı olan Orkide Kafe’yi de yenileyerek Mersinlilerin hizmetine sunmaya hazırlanıyor.   İç mekanın doğru ve işlevsel kullanılamamasından yaşanan sorunlar nedeniyle artık sağlıklı bir şekilde hizmet veremez hale gelen Orkide Kafe, yenilenen yüzü ve konsept değişimi ile daha kullanışlı, daha konforlu hale gelecek.   Lezzet ve eğlence bir arada   Orkide Kafe’de, dış konstrüksiyonlar onarılacak, mevcut çatı değiştirilecek, zemin kotu yeniden ayarlanıp zemin değişimi yapılacak, mekanın iç kısmındaki mevcut çatı ahşapları boyanarak yeniden değerlendirilecek, tuvalet malzemeleri değiştirilecek ve iki ayrı mekana uygun mobilya ve tefriş çalışılması gerçekleştirilecek.   Orkide Kafe, yenileme çalışmalarının ardından hem gündüz, hem akşam halka kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet veren, parkın konumundan dolayı özellikle çocuklu ailelerin keyifli vakit geçirebilecekleri, aynı zamanda gençlerin ve yaşlıların da yeme içme ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir mekan olacak. Gündüzleri kahvaltı servisi de veren bir mekan olması planlanan Orkide Kafe’de,  oyun alanında çocukları ile eğlenen aileler, kafe bölümünde yeme-içme ihtiyaçlarını karşılayabilecek.   Ek olarak oyun alanı da dahil edilen kafenin, oyun makinalarının da olduğu bir eğlence merkezi olarak hizmet vermesi planlanıyor.
Büyükşehir Belediyesi, bir süredir tadilat nedeniyle kapalı olan Orkide Kafe’yi de yenileyerek Mersinlilerin hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin eskidiği ve artık hizmet veremez hale geldiği için yenileme çalışması gerçekleştirdiği Orkide Kafe, yeni konsepti ile Mersinlilere hizmet verecek. Deniz manzaralı Orkide Kafe, yenilen yüzü ve tasarımıyla, özellikle çocuklu ailelerin tercih edebileceği bir mekân haline gelecek.

 

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Adnan Menderes Bulvarı sahil yolunda gerçekleştirilen yenileme ve yapım çalışmaları meyvelerini vermeye başladı.

Sahil şeridinde yurttaşların aileleri ile birlikte huzur ve güven içerisinde oturabilecekleri mekanlar tasarlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Limon, Bizden, Yöreden Kafe, Kır Kahvesi ve Bakkal adı verilen farklı konseptlerdeki mekanları hizmete almıştı.

 

Büyükşehir Belediyesi, bir süredir tadilat nedeniyle kapalı olan Orkide Kafe’yi de yenileyerek Mersinlilerin hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

 

İç mekanın doğru ve işlevsel kullanılamamasından yaşanan sorunlar nedeniyle artık sağlıklı bir şekilde hizmet veremez hale gelen Orkide Kafe, yenilenen yüzü ve konsept değişimi ile daha kullanışlı, daha konforlu hale gelecek.

 

Lezzet ve eğlence bir arada

 

Orkide Kafe’de, dış konstrüksiyonlar onarılacak, mevcut çatı değiştirilecek, zemin kotu yeniden ayarlanıp zemin değişimi yapılacak, mekanın iç kısmındaki mevcut çatı ahşapları boyanarak yeniden değerlendirilecek, tuvalet malzemeleri değiştirilecek ve iki ayrı mekana uygun mobilya ve tefriş çalışılması gerçekleştirilecek.

 

Orkide Kafe, yenileme çalışmalarının ardından hem gündüz, hem akşam halka kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet veren, parkın konumundan dolayı özellikle çocuklu ailelerin keyifli vakit geçirebilecekleri, aynı zamanda gençlerin ve yaşlıların da yeme içme ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir mekan olacak. Gündüzleri kahvaltı servisi de veren bir mekan olması planlanan Orkide Kafe’de,  oyun alanında çocukları ile eğlenen aileler, kafe bölümünde yeme-içme ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

 

Ek olarak oyun alanı da dahil edilen kafenin, oyun makinalarının da olduğu bir eğlence merkezi olarak hizmet vermesi planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.