Mersin'de hükümlüler tarafından 'Adalet Ormanı' oluşturuldu

21.03.2019 - 23:40, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin'de hükümlüler tarafından 'Adalet Ormanı' oluşturuldu

Mersin Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Hükümlüleri Tarafından Orman Haftasında 'Adalet Ormanı'nda Fidan Dikim Ve Bakım Etkinliği Gerçekleştirildi

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: Adalet Bakanlığınca; 2019 yılı Mart ayı boyunca infaz uygulamaları kapsamında Türkiye genelinde eş zamanlı olarak Orman Haftası (21-26 Mart 2019) süresince tüm denetimli serbestlik müdürlüklerinde ve açık ceza infaz kurumlarında Orman Bölge Müdürlükleri ile işbirliği yapılarak "Adalet Ormanı" oluşturulması planlanmıştır.             Bu kapsamda;  bugün Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa ERCAN, Mersin Vali Yardımcısı Abdullah ŞAHİN, Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Mustafa YAKAR ve Nebi KURTGÖZ, Cumhuriyet Savcısı Necdet Yalçın ŞEN, Orman Bölge Müdürü Mahmut YILMAZ, Mersin Ticaret Borsası Basın Müdürü Ercan GÜNEŞ, Mersin Denetimli Serbestlik Müdürü Taner KOCALAR, Mersin Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Recep GÖĞÜŞ, ilgili kurumların personeli ile Mersin Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Açık Ceza İnfaz Kurumu hükümlülerinin katılımıyla "Adalet Ormanı"nda 400 adet fidan dikimi ve bakım etkinliği gerçekleştirilmiştir.             Gerçekleştirilen etkinlik kapsamında oluşturulan "Adalet Omanı"nda, hükümlüler tarafından fidan dikim ve bakım çalışmaları bundan sonrada devam edecektir.
Mersin Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Hükümlüleri Tarafından Orman Haftasında 'Adalet Ormanı'nda Fidan Dikim Ve Bakım Etkinliği Gerçekleştirildi

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

Adalet Bakanlığınca; 2019 yılı Mart ayı boyunca infaz uygulamaları kapsamında Türkiye genelinde eş zamanlı olarak Orman Haftası (21-26 Mart 2019) süresince tüm denetimli serbestlik müdürlüklerinde ve açık ceza infaz kurumlarında Orman Bölge Müdürlükleri ile işbirliği yapılarak "Adalet Ormanı" oluşturulması planlanmıştır.

            Bu kapsamda;  bugün Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa ERCAN, Mersin Vali Yardımcısı Abdullah ŞAHİN, Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Mustafa YAKAR ve Nebi KURTGÖZ, Cumhuriyet Savcısı Necdet Yalçın ŞEN, Orman Bölge Müdürü Mahmut YILMAZ, Mersin Ticaret Borsası Basın Müdürü Ercan GÜNEŞ, Mersin Denetimli Serbestlik Müdürü Taner KOCALAR, Mersin Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Recep GÖĞÜŞ, ilgili kurumların personeli ile Mersin Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Açık Ceza İnfaz Kurumu hükümlülerinin katılımıyla "Adalet Ormanı"nda 400 adet fidan dikimi ve bakım etkinliği gerçekleştirilmiştir.

            Gerçekleştirilen etkinlik kapsamında oluşturulan "Adalet Omanı"nda, hükümlüler tarafından fidan dikim ve bakım çalışmaları bundan sonrada devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.