Mersin'den Bakü'ye çıkarma

Ekonomi 10.05.2019 - 21:32, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin'den Bakü'ye çıkarma

Mersin Toros Rotary Kulübü organizasyonunda “Türkiye-Azerbaycan İş Forumu”nun da yer aldığı üç gün sürecek “2430. Bölge Konferansı” Bakü’de başladı.

Türkiye ve Azerbaycan devletleri arasında iş insanlarının ticari ağının güçlendirileceği, hayata geçen projelerin ödüllendirileceği ve Mersin Toros Rotary Kulübü, Bakü Khazar Rotary Kulübü, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ile Azerbaycan İş İnsanları Konfederasyonu işbirliğinde,  “Türkiye-Azerbaycan İş Forumu”nun da yer aldığı üç gün sürecek “2430. Bölge Konferansı” Bakü’de başladı. Her iki devletin üst düzey birimleri ile  Ayhan Kızıltan başkanlığındaki Mersin Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ve üyeleri  ile Azerbaycan İş İnsanları Konfederasyonu üyelerinin de katıldığı bu toplantının aynı zamanda Mersin için de yeni ticari fırsatlar yaratması bekleniyor. Bölge konferansı ve iş forumunda Türkiye ve Azerbaycan ile iş yapma imkanları konusunda sunumların ardından, firmalar arasında ikili iş görüşmeler gerçekleştirilecek.. 2430. Bölge,  250 Rotary Kulübü’nün  ve 7 bin Rotaryenin bulunduğu dünyanın en büyük Rotary Bölgesi konumunda.   İlk kez gerçekleştirilen ve 12 mayısa kadar sürecek bölge konferansı ve iş forumuna 8 ülkeden Rotaryenlar katılıyor. Bu bölge konferansı ve iş forumunun temeli geçtiğimiz aylarda Uluslararası Rotary 2430 Guvernörünün, Mersin Toros Rotary kulübünü ziyaretinde yapılan açıklamalarda gündeme gelmişti. Konferansta Türkiye'nin önemli firma temsilcileri ve ulusal basından da isimler yer alıyor.
Mersin Toros Rotary Kulübü organizasyonunda “Türkiye-Azerbaycan İş Forumu”nun da yer aldığı üç gün sürecek “2430. Bölge Konferansı” Bakü’de başladı.

Türkiye ve Azerbaycan devletleri arasında iş insanlarının ticari ağının güçlendirileceği, hayata geçen projelerin ödüllendirileceği ve Mersin Toros Rotary Kulübü, Bakü Khazar Rotary Kulübü, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ile Azerbaycan İş İnsanları Konfederasyonu işbirliğinde,  “Türkiye-Azerbaycan İş Forumu”nun da yer aldığı üç gün sürecek “2430. Bölge Konferansı” Bakü’de başladı.

Her iki devletin üst düzey birimleri ile  Ayhan Kızıltan başkanlığındaki Mersin Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ve üyeleri  ile Azerbaycan İş İnsanları Konfederasyonu üyelerinin de katıldığı bu toplantının aynı zamanda Mersin için de yeni ticari fırsatlar yaratması bekleniyor.

Bölge konferansı ve iş forumunda Türkiye ve Azerbaycan ile iş yapma imkanları konusunda sunumların ardından, firmalar arasında ikili iş görüşmeler gerçekleştirilecek..

2430. Bölge,  250 Rotary Kulübü’nün  ve 7 bin Rotaryenin bulunduğu dünyanın en büyük Rotary Bölgesi konumunda.

 

İlk kez gerçekleştirilen ve 12 mayısa kadar sürecek bölge konferansı ve iş forumuna 8 ülkeden Rotaryenlar katılıyor.

Bu bölge konferansı ve iş forumunun temeli geçtiğimiz aylarda Uluslararası Rotary 2430 Guvernörünün, Mersin Toros Rotary kulübünü ziyaretinde yapılan açıklamalarda gündeme gelmişti.

Konferansta Türkiye'nin önemli firma temsilcileri ve ulusal basından da isimler yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.