Mersin’e İz Bırakanlar Müzesi geliyor.

19.06.2020 - 18:02, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin’e İz Bırakanlar Müzesi geliyor.

95 yıllık Mersin İdman Yurdu efsanesinin hatıraları bu müzede yaşayacak.

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hamit İzol, TÜFAD İl Başkanı Mesut Bilir, Kiremithane Mahallesi Muhtarı Ali Ülgen ve MİY’in efsane kaptanlarından Ayhan Öz ömrünü kırmızı lacivertli renklere adayan Mersin İdman Yurdu’nun Onursal Menajeri Hacı Bayram Birinci’nin lokalini ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette  MİY’in bütün arşiv ve fotoğraflarının, Mersin’de İz Bırakanlar adı altında bir müze yapılarak burada muhafaza edilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
95 yıllık Mersin İdman Yurdu efsanesinin hatıraları bu müzede yaşayacak.

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hamit İzol, TÜFAD İl Başkanı Mesut Bilir, Kiremithane Mahallesi Muhtarı Ali Ülgen ve MİY’in efsane kaptanlarından Ayhan Öz ömrünü kırmızı lacivertli renklere adayan Mersin İdman Yurdu’nun Onursal Menajeri Hacı Bayram Birinci’nin lokalini ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyarette  MİY’in bütün arşiv ve fotoğraflarının, Mersin’de İz Bırakanlar adı altında bir müze yapılarak burada muhafaza edilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.