Mersin Metro ihalesi iptal edildi.

20.02.2020 - 18:08, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin Metro ihalesi iptal edildi.

27 şubatta gerçekleşmesi planlanan Mersin Metro ihalesi Kamu İhale Kurumu tarafından iptal edildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesinde 27 şubat'ta gerçekleşmesi planlanan Meteo İhalesi Kamu İhale Kurumu tarafından iptal edildi. Geçtiğimiz günlerde Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından ihale süreci başlatılan Mersin TCDD Garı - Mezitli Arası LRT Metro Hattı İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj, İşletmeye Alma ve Metro Araçlarının Temini İşi”nin Ön Yeterlik başvurusu süresi  Çin başta olmak üzere Uzak ve Yakın Doğu ülkelerinde ortaya çıkan ve dünya genelinde etkili olan CORONA/COVİD-19 virüsüne bağlı oluşan seyahat ve çalışma kısıtlamaları nedeniyle 20 gün uzatılmış ve 27 şubat 2020 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyordu.   40'a yakın firmanın katılması beklenen ihaleye günler kala  Dev İnşaat Taah. İth.İhr. Sar. Tic. Ltd. Şti’nin ihalede rekabet kurallarına aykırı tutum olduğunu iddia etti ve itirazda bulundu. Bunun üzerine, Kamu İhale Kurulu yaptığı inceleme sonrasında ihalenin iptaline karar verdi.
27 şubatta gerçekleşmesi planlanan Mersin Metro ihalesi Kamu İhale Kurumu tarafından iptal edildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesinde 27 şubat'ta gerçekleşmesi planlanan Meteo İhalesi Kamu İhale Kurumu tarafından iptal edildi.

Geçtiğimiz günlerde Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından ihale süreci başlatılan Mersin TCDD Garı - Mezitli Arası LRT Metro Hattı İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj, İşletmeye Alma ve Metro Araçlarının Temini İşi”nin Ön Yeterlik başvurusu süresi  Çin başta olmak üzere Uzak ve Yakın Doğu ülkelerinde ortaya çıkan ve dünya genelinde etkili olan CORONA/COVİD-19 virüsüne bağlı oluşan seyahat ve çalışma kısıtlamaları nedeniyle 20 gün uzatılmış ve 27 şubat 2020 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyordu.

 

40'a yakın firmanın katılması beklenen ihaleye günler kala  Dev İnşaat Taah. İth.İhr. Sar. Tic. Ltd. Şti’nin ihalede rekabet kurallarına aykırı tutum olduğunu iddia etti ve itirazda bulundu. Bunun üzerine, Kamu İhale Kurulu yaptığı inceleme sonrasında ihalenin iptaline karar verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.