Mersin Milletvekili Hacı Özkan Alvimedica'nın İtalya'daki Türk tıbbi cihaz üretim tesislerini ziyaret etti

22.02.2020 - 14:22, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin Milletvekili Hacı Özkan Alvimedica'nın İtalya'daki Türk tıbbi cihaz üretim tesislerini ziyaret etti

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan Sanayi Ticaret Enerji Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyeleri ile birlikte çeşitli temaslarda ve incelemelerde bulunmak üzere İtalya'da.

Ziyaretle ilgili bir açıklamada bulunan Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, "TBMM Sanayi Ticaret Enerji Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyeleri olarak çeşitli temaslarda ve incelemelerde bulunmak üzere İtalya'dayız. TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyeleri olarak İtalya'nın Verçelli kentinin Saluggia kasabasındaki Alvimedica şirketinin tıbbi cihaz üretim tesisinde incelemelerde bulunduk."dedi İtalya'da Türk bayrağımızın dalgalanmasından gurur duyduğunu belirten Özkan, " Sağlık teknolojisine yönelik yatırımıyla süper teşvik kapsamında desteklenen Alvimedica şirketinin Yön. Kur. Başkanı Sn Leyla Alaton'un bilgiler verdiği incelemede yüz binlerce insanın kullandığı kalp damarlarını açan stentlerin üretimini yerinde gördük, heyecanlandık, gururlandık. Alvimedica İtalya’daki fabrika gibi Türkiye’de kurduğu tesiste yılda 1 milyon stent üretiyor, bunun 500 binini iç piyasada kullanıyor, kalan kısmını ihraç ederek döviz girdisi sağlıyor. Teknolojisi kalitesi ve kapasitesi ile dünyaya örnek olan tesis kalp kapakçığı da üretiyor. Sağlık sektörüne önemli hizmet veren bir Türk firmasının İtalya’da yerli stent üretmesinden gurur duyduk.Sn Leyla Alaton’u kutluyor, başarılar diliyorum." dedi
AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan Sanayi Ticaret Enerji Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyeleri ile birlikte çeşitli temaslarda ve incelemelerde bulunmak üzere İtalya'da.

Ziyaretle ilgili bir açıklamada bulunan Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, "TBMM Sanayi Ticaret Enerji Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyeleri olarak çeşitli temaslarda ve incelemelerde bulunmak üzere İtalya'dayız.
TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyeleri olarak İtalya'nın Verçelli kentinin Saluggia kasabasındaki Alvimedica şirketinin tıbbi cihaz üretim tesisinde incelemelerde bulunduk."dedi


İtalya'da Türk bayrağımızın dalgalanmasından gurur duyduğunu belirten Özkan, " Sağlık teknolojisine yönelik yatırımıyla süper teşvik kapsamında desteklenen Alvimedica şirketinin Yön. Kur. Başkanı Sn Leyla Alaton'un bilgiler verdiği incelemede yüz binlerce insanın kullandığı kalp damarlarını açan stentlerin üretimini yerinde gördük, heyecanlandık, gururlandık.


Alvimedica İtalya’daki fabrika gibi Türkiye’de kurduğu tesiste yılda 1 milyon stent üretiyor, bunun 500 binini iç piyasada kullanıyor, kalan kısmını ihraç ederek döviz girdisi sağlıyor. Teknolojisi kalitesi ve kapasitesi ile dünyaya örnek olan tesis kalp kapakçığı da üretiyor.


Sağlık sektörüne önemli hizmet veren bir Türk firmasının İtalya’da yerli stent üretmesinden gurur duyduk.Sn Leyla Alaton’u kutluyor, başarılar diliyorum." dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.