Mersin SMMM Odası 23. Olağan Genel Kurulunun 1. günü tamamlandı

25.05.2019 - 18:51, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin SMMM Odası 23. Olağan Genel Kurulunun 1. günü tamamlandı

Mersin SMMM Odası 23. Olağan Genel Kurulunun 1. günü tamamlandı. Grup adayların projelerini haziruna aktardığı genel kurulunun birinci gününde Yönetim Kurulu üyeleri görev süresi sona eren Oda Başkanı Ömer Faruk Tokgöz'e Odaya ve mesleklerine verdiği emeklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Sedat Yılmaz/inovatifhaber Mersin SMMM Odası 23. Olağan Genel Kurulunun 1. günü tamamlandı. Genel Kurula Akdeniz Belediye Başkanı M.Mustafa Gültak, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz katıldılar.Genel Kurul Divan seçimi ile başladı. Divan başkanlığına Kasım Özyamanoğlu, Vekilliğe Pınar Sürer, Katip üyeliğine Feride Cesur ve Abdullah Vedat Yıldırım seçildi. Saygı duruşu ve istiklal marşını ardından, oda çalışmalarını içeren multivizyon gösterimi yapıldı.   Ardından Oda Başkanı Ömer Faruk Tokgöz açılış konuşmasını gerçekleştirdi.inovatifhaber.com Tokgöz konuşmasında, " Mayıs 2016 yılında gerçeklkeştirdiğimiz 22. Olağan Genel Kurulundan bu yana 3 yılı geride bıraktık.Görevimiz süremiz boyunca yönetimde eşitlik, denetimde şeffaflık ve disiplinde adalet ilkemizden asla taviz vermedik. Her üyemize eşit mesafede davranarak, konu ve olayları kişiselleştirmeden objektif biçimde çözüme kavuşturduk.Mesleğimizin ve odamızın geleceği ortak paydasında buluşarak uyum içinde çalışan oda kurullarında görev alan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 3 yıl boyunca tüm kurullarımızla, komisyonlarımızla ve ilçe temsilcilerimiz ile uyum içinde çalıştık. Odamızı ve üyelerimizi Mersin ve ülke genelinde en üst düzeyde temsil ederek, yönetim kurulu olarak üstlendiğimiz görev ve sorumluluğu yerine getirmenin huzuru içindeyiz.Birlik , beraberlik ve dayanışma ile gerçekleştirecğeimiz olağan genel kurulumuzun ülkemize, mesleğimize ve meslek mensuplarımıza gösterdikleri üstün gayretlerinden dolayı şükranlarımızı sunarız" dedi   Konuşmaların ardından Yönetim Kurulu çalışma raporu, kesin hesap raporları ve denetleme kurulu raporunun okunarak ibra edildi. Gündemin diğer maddeleri olan seçimlerde kullanılacak oy pusulası renklerinin seçimi ve gruplar ile tüm adayların genel kurula duyurularak kesinleştirilmesi, Yönetim kuruluna gayrimenkul alma, satma, kiraya verme, kiralama, inşaat yapmaya veya yaptırmaya, bu konularda borçlanmaya yetki verilmesi,Yardım Fonu Yönetmeliği uygulamasının görüşülmesi ve bütçe önerisinin görüşülerek ve karara bağlanmasının ardından Yönetim Kurulu üyeleri görev süresi sona eren Oda Başkanı Ömer Faruk Tokgöz'e Odaya ve mesleklerine verdiği emeklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.inovatifhaber.com   26.05.2019 Pazar günü gerçekleştirilecek seçimlerde Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Grubu adayı Ersin Gökgün, Değişim grubu adayı Mazhar Özgür Biliz ve Demokrat Emekçiler Muhasebeciler Grubu adayı Halit Altan yarışacak. Sedat Yılmaz/inovatifhaber  
Mersin SMMM Odası 23. Olağan Genel Kurulunun 1. günü tamamlandı. Grup adayların projelerini haziruna aktardığı genel kurulunun birinci gününde Yönetim Kurulu üyeleri görev süresi sona eren Oda Başkanı Ömer Faruk Tokgöz'e Odaya ve mesleklerine verdiği emeklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Sedat Yılmaz/inovatifhaber

Mersin SMMM Odası 23. Olağan Genel Kurulunun 1. günü tamamlandı. Genel Kurula Akdeniz Belediye Başkanı M.Mustafa Gültak, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz katıldılar.Genel Kurul Divan seçimi ile başladı. Divan başkanlığına Kasım Özyamanoğlu, Vekilliğe Pınar Sürer, Katip üyeliğine Feride Cesur ve Abdullah Vedat Yıldırım seçildi.

Saygı duruşu ve istiklal marşını ardından, oda çalışmalarını içeren multivizyon gösterimi yapıldı.

 

Ardından Oda Başkanı Ömer Faruk Tokgöz açılış konuşmasını gerçekleştirdi.inovatifhaber.com

Tokgöz konuşmasında, " Mayıs 2016 yılında gerçeklkeştirdiğimiz 22. Olağan Genel Kurulundan bu yana 3 yılı geride bıraktık.Görevimiz süremiz boyunca yönetimde eşitlik, denetimde şeffaflık ve disiplinde adalet ilkemizden asla taviz vermedik. Her üyemize eşit mesafede davranarak, konu ve olayları kişiselleştirmeden objektif biçimde çözüme kavuşturduk.Mesleğimizin ve odamızın geleceği ortak paydasında buluşarak uyum içinde çalışan oda kurullarında görev alan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 3 yıl boyunca tüm kurullarımızla, komisyonlarımızla ve ilçe temsilcilerimiz ile uyum içinde çalıştık. Odamızı ve üyelerimizi Mersin ve ülke genelinde en üst düzeyde temsil ederek, yönetim kurulu olarak üstlendiğimiz görev ve sorumluluğu yerine getirmenin huzuru içindeyiz.Birlik , beraberlik ve dayanışma ile gerçekleştirecğeimiz olağan genel kurulumuzun ülkemize, mesleğimize ve meslek mensuplarımıza gösterdikleri üstün gayretlerinden dolayı şükranlarımızı sunarız" dedi

 

Konuşmaların ardından Yönetim Kurulu çalışma raporu, kesin hesap raporları ve denetleme kurulu raporunun okunarak ibra edildi.

Gündemin diğer maddeleri olan seçimlerde kullanılacak oy pusulası renklerinin seçimi ve gruplar ile tüm adayların genel kurula duyurularak kesinleştirilmesi, Yönetim kuruluna gayrimenkul alma, satma, kiraya verme, kiralama, inşaat yapmaya veya yaptırmaya, bu konularda borçlanmaya yetki verilmesi,Yardım Fonu Yönetmeliği uygulamasının görüşülmesi ve bütçe önerisinin görüşülerek ve karara bağlanmasının ardından Yönetim Kurulu üyeleri görev süresi sona eren Oda Başkanı Ömer Faruk Tokgöz'e Odaya ve mesleklerine verdiği emeklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.inovatifhaber.com

 

26.05.2019 Pazar günü gerçekleştirilecek seçimlerde Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Grubu adayı Ersin Gökgün, Değişim grubu adayı Mazhar Özgür Biliz ve Demokrat Emekçiler Muhasebeciler Grubu adayı Halit Altan yarışacak.

Sedat Yılmaz/inovatifhaber

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.