Mersin SMMM Odası'nda Bayramlaşma Heyecanı

09.08.2019 - 20:03, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin SMMM Odası'nda Bayramlaşma Heyecanı

Mersin SMMM Odası bugün oda binasında düzenlediği basın açıklaması sonrasında üyeleri ile bayramlaştı.

Oda Başkanı Ersin Gökgün, burada yaptığı konuşmada Bayramların sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde dargınlıkların sona erdiği, temel değerlere daha çok ihtiyaç duyulduğu, dayanışma ve paylaşma duygularının pekiştiği çok özel günler olduğunu söyledi.   Oda Başkanı Gökgün, "Böyle günler birbirimizle olan iletişimimizde manevi bir anlam taşıdığı için sevdiklerimizle hasret gidermek ilişkilerimizi daha da güçlendirecektir. Bu bayram, ülke olarak sıkıntılı ve zor bir süreçten geçtiğimiz şu zamanlarda hepimize bir moral olacaktır.   Birbirimize daha çok inanır ve güvenirsek daha güçlü olacağız ve sorumlu olduğumuz işe dört elle sarılarak ülkemiz adına gelecek güzel günler için çalışma azmimizi sürekli diri tutacağız. Ayrıca mesleğimiz ve mesleki kazanımlarımız için ortak akılla hareket etme ülküsünden ayrılmayacak; hiçbir koşulda zorluklarla mücadele eden duruşumuzdan ödün vermeyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, en kötü günümüzün bayram neşesi içinde geçmesini arzu eder; Kurban Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız." dedi    
Mersin SMMM Odası bugün oda binasında düzenlediği basın açıklaması sonrasında üyeleri ile bayramlaştı.

Oda Başkanı Ersin Gökgün, burada yaptığı konuşmada Bayramların sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde dargınlıkların sona erdiği, temel değerlere daha çok ihtiyaç duyulduğu, dayanışma ve paylaşma duygularının pekiştiği çok özel günler olduğunu söyledi.

 

Oda Başkanı Gökgün, "Böyle günler birbirimizle olan iletişimimizde manevi bir anlam taşıdığı için sevdiklerimizle hasret gidermek ilişkilerimizi daha da güçlendirecektir. Bu bayram, ülke olarak sıkıntılı ve zor bir süreçten geçtiğimiz şu zamanlarda hepimize bir moral olacaktır.

 

Birbirimize daha çok inanır ve güvenirsek daha güçlü olacağız ve sorumlu olduğumuz işe dört elle sarılarak ülkemiz adına gelecek güzel günler için çalışma azmimizi sürekli diri tutacağız. Ayrıca mesleğimiz ve mesleki kazanımlarımız için ortak akılla hareket etme ülküsünden ayrılmayacak; hiçbir koşulda zorluklarla mücadele eden duruşumuzdan ödün vermeyeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, en kötü günümüzün bayram neşesi içinde geçmesini arzu eder; Kurban Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız." dedi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.