Mersin Valisi Ali İhsan Su Yeni Yılı Kutladı

31.12.2019 - 16:22, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin Valisi Ali İhsan Su Yeni Yılı Kutladı

Mersin Valisi Ali İhsan Su yayınladığı mesajla yeni yılı kutladı

Mersin Valisi Ali İhsan Su mesajında şu ifadelere yer verdi: İki binlerin onlu yıllarını geride bırakıp yirmili yıllara adım atmanın mutluluk, heyecan ve umudunu hep birlikte yaşıyoruz. Kentin tüm dinamikleri ile Mersin ortak paydasında buluşarak ilimizin sahip olduğu zengin potansiyeli en etkin şekilde harekete geçirerek birçok yatırım ve hizmetlerle 2019 yılını tamamladık. Sergilediğimiz uyum ve iş birliğini, her şeyin en iyisine layık Mersinli hemşerilerimizin huzur ve refahını daha da arttıracak çalışmalarla sürdürmeye gayret ettik. Önümüzdeki yılda da Mersin markasına değer katacak, barış ve kardeşlik şehri Mersinimizi sosyal, ekonomik ve kültürel yönden daha da üst noktalara çıkaracak girişimlerimizi aynı kararlılıkla devam ettireceğiz. Bu duygularla, Mersinli hemşerilerimin ve aziz milletimizin yeni yılını en içten dileklerimle tebrik ediyor, 2020 yılının ilimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Mersin Valisi Ali İhsan Su yayınladığı mesajla yeni yılı kutladı

Mersin Valisi Ali İhsan Su mesajında şu ifadelere yer verdi:

İki binlerin onlu yıllarını geride bırakıp yirmili yıllara adım atmanın mutluluk, heyecan ve umudunu hep birlikte yaşıyoruz.

Kentin tüm dinamikleri ile Mersin ortak paydasında buluşarak ilimizin sahip olduğu zengin potansiyeli en etkin şekilde harekete geçirerek birçok yatırım ve hizmetlerle 2019 yılını tamamladık. Sergilediğimiz uyum ve iş birliğini, her şeyin en iyisine layık Mersinli hemşerilerimizin huzur ve refahını daha da arttıracak çalışmalarla sürdürmeye gayret ettik.

Önümüzdeki yılda da Mersin markasına değer katacak, barış ve kardeşlik şehri Mersinimizi sosyal, ekonomik ve kültürel yönden daha da üst noktalara çıkaracak girişimlerimizi aynı kararlılıkla devam ettireceğiz.

Bu duygularla, Mersinli hemşerilerimin ve aziz milletimizin yeni yılını en içten dileklerimle tebrik ediyor, 2020 yılının ilimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.