Mersin Valisi Su, Başkan Gültak’ı ziyaret etti

14.05.2019 - 14:15, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin Valisi Su, Başkan Gültak’ı ziyaret etti

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, 31 Mart 2019 yerel seçimlerini kazanarak Mersin’de Akdeniz Belediye Başkanlığı’na seçilen Muhammet Mustafa Gültak’ı makamında ziyaret etti. Başkan Gültak, Vali Su’yu belediye girişinde çiçeklerle karşıladı, ardından da Vali Su ve Başkan Gültak başkanlık makamına geçtiler. Ziyarette ilk söz alan Mersin Valisi Ali İhsan Su, seçim başarısı nedeniyle Başkan Mustafa Gültak’ı tebrik etti ve yeni görevinde başarılar diledi. Vali Su; “Cenab-ı Hak mahcup etmesin ve inşallah Mersin’e ve Akdeniz’e güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Göreviniz hayırlı uğurlu olsun” dedi. Ziyareti nedeniyle Vali Ali İhsan Su’ya teşekkür eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ise,  belediye olarak, Mersin ve Akdeniz’de hizmet ve projeler noktasında farkındalık yaratacaklarını ifade etti. Başkan Gültak, “Sizlerin manevi destekleri de bizim için elbette çok önemli Sayın Valim. Ziyaretinizden dolayı tekrar çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Mersin Valisi Ali İhsan Su, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, 31 Mart 2019 yerel seçimlerini kazanarak Mersin’de Akdeniz Belediye Başkanlığı’na seçilen Muhammet Mustafa Gültak’ı makamında ziyaret etti. Başkan Gültak, Vali Su’yu belediye girişinde çiçeklerle karşıladı, ardından da Vali Su ve Başkan Gültak başkanlık makamına geçtiler.

Ziyarette ilk söz alan Mersin Valisi Ali İhsan Su, seçim başarısı nedeniyle Başkan Mustafa Gültak’ı tebrik etti ve yeni görevinde başarılar diledi. Vali Su; “Cenab-ı Hak mahcup etmesin ve inşallah Mersin’e ve Akdeniz’e güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Göreviniz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ziyareti nedeniyle Vali Ali İhsan Su’ya teşekkür eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ise,  belediye olarak, Mersin ve Akdeniz’de hizmet ve projeler noktasında farkındalık yaratacaklarını ifade etti.

Başkan Gültak, “Sizlerin manevi destekleri de bizim için elbette çok önemli Sayın Valim. Ziyaretinizden dolayı tekrar çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.