MESİAD'ın Lütfi Elvan ziyareti haberleri ile ilgili zorunlu açıklama

02.09.2019 - 15:31, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

MESİAD'ın Lütfi Elvan ziyareti haberleri ile ilgili zorunlu açıklama

MESİAD yönetiminin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sayın Lütfi Elvan'ı Ankara'daki ziyaretine ilişkin yanlış ve eksik ifadelerin yer aldığı haberlere ilişkin yazılı bir açıklama yapıldı.

MESİAD Yönetimi  açıkamasında şu ifadelere yer verdi: Son günlerde bazı sosyal medya hesaplarında ve bazı internet sitelerinde yer alan haberler ile ilgili açıklama yapılması gerekli görülmüştür.   Haberlerde MESİAD yönetiminin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sayın Lütfi Elvan'ı Ankara'daki ziyaretine ilişkin yanlış ve eksik ifadelerin yer aldığı; Sayın Elvan'ın hiç kullanmadığı ifadelere bu haberlerde yer verildiği görülmüştür.   Sayın Elvan, MESİAD yönetimine yolun Yap-İşlet-Devret modeli ile yapılacağını, yapım işleminin hızlanması için de yolun ikiye bölünerek önce Çeşmeli-Kızkalesi arasının tamamlanacağını dile getirmiştir.   Bunun dışında söz konusu haberlerde yer alan "Yolun devlet imkanları ile yapılacağına ilişkin" ifadelerin tamamı gerçek dışı ve hayal ürünüdür.   Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve karalamaya dönük bu haberlerin düzeltilmesi elzemdir.   Mersin kamuoyuna saygıyla duyurulur.
MESİAD yönetiminin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sayın Lütfi Elvan'ı Ankara'daki ziyaretine ilişkin yanlış ve eksik ifadelerin yer aldığı haberlere ilişkin yazılı bir açıklama yapıldı.

MESİAD Yönetimi  açıkamasında şu ifadelere yer verdi:

Son günlerde bazı sosyal medya hesaplarında ve bazı internet sitelerinde yer alan haberler ile ilgili açıklama yapılması gerekli görülmüştür.

 

Haberlerde MESİAD yönetiminin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sayın Lütfi Elvan'ı Ankara'daki ziyaretine ilişkin yanlış ve eksik ifadelerin yer aldığı; Sayın Elvan'ın hiç kullanmadığı ifadelere bu haberlerde yer verildiği görülmüştür.

 

Sayın Elvan, MESİAD yönetimine yolun Yap-İşlet-Devret modeli ile yapılacağını, yapım işleminin hızlanması için de yolun ikiye bölünerek önce Çeşmeli-Kızkalesi arasının tamamlanacağını dile getirmiştir.

 

Bunun dışında söz konusu haberlerde yer alan "Yolun devlet imkanları ile yapılacağına ilişkin" ifadelerin tamamı gerçek dışı ve hayal ürünüdür.

 

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve karalamaya dönük bu haberlerin düzeltilmesi elzemdir.

 

Mersin kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.