MESİAD Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınadı

22.04.2019 - 15:33, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

MESİAD Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınadı

MESİAD CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan fiziki saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı.

MESİAD CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan fiziki saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı. MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Ankara'nın Çubuk ilçesinde Şehit Piyade Er Yener Kırıcı'nın cenaze namazının ardından Kılıçdaroğlu'nun bir grup tarafından saldırıya uğraması, demokrasi ve toplumsal yaşam açısından hepimizi derinden yaralamıştır. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından Yenikapı'da oluşturulan birlik ve beraberliğin devam ettirilmesini ümit ediyoruz. Terör ve şiddetin kimden geldiğine ve kime yapıldığına bakmaksızın her zaman karşısındayız. Dünyanın neresinde olursa olsun, her türlü saldırıyı, insanları kutuplaştırıp birbirine düşman eden eylemleri kınıyoruz. Demokrasimizin aktörleri siyasi parti liderleri ve temsilcilerine yapılan saldırıların son bulmasını diliyor, Cumhuriyet Halk Partisi ve Kemal Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz...
MESİAD CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan fiziki saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı.

MESİAD CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan fiziki saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı.

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Ankara'nın Çubuk ilçesinde Şehit Piyade Er Yener Kırıcı'nın cenaze namazının ardından Kılıçdaroğlu'nun bir grup tarafından saldırıya uğraması, demokrasi ve toplumsal yaşam açısından hepimizi derinden yaralamıştır.

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından Yenikapı'da oluşturulan birlik ve beraberliğin devam ettirilmesini ümit ediyoruz.

Terör ve şiddetin kimden geldiğine ve kime yapıldığına bakmaksızın her zaman karşısındayız.

Dünyanın neresinde olursa olsun, her türlü saldırıyı, insanları kutuplaştırıp birbirine düşman eden eylemleri kınıyoruz.

Demokrasimizin aktörleri siyasi parti liderleri ve temsilcilerine yapılan saldırıların son bulmasını diliyor, Cumhuriyet Halk Partisi ve Kemal Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.