MESİAD Ve MTOSB Yatırımları Konuştu

Ekonomi 23.01.2019 - 17:16, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

MESİAD Ve MTOSB Yatırımları Konuştu

MESİAD Yönetim Kurulu, MTOSB Yönetimini ziyaret ederek, yapılan yatırımlar ve işbirliğini masaya yatırdılar. Ayrıca MESİAD, 12. Yılın İş İnsanları Ödül Töreni’ne katkı ve katılımlarından dolayı MTOSB Yönetimine teşekkür etti.

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, MESİAD Başkan Yardımcısı Ahmet Polat ve MESİAD OSB’lerden Sorumlu Kurul Başkanı Seyfetullah Işık, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. MESİAD, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen MTOSB Genişleme Alanı 3. Organize Sanayi Bölgesi yatırımcı firma tahsisinden dolayı tebriklerini iletti. “BAŞKAN TEKLİ’YE TEŞEKKÜR” MESİAD Başkanı Engin; “Son zamanlarda gelişen sanayimize, MTOSB’nin özverili çalışması büyük katkı sağlamıştır. Sanayicilerimizin ve yatırımcılarımızın sorunları ile yakından ilgilenen MTSOB yönetiminin emeklerinin karşılığını aldığını görmek bizleri mutlu etmektedir. Gerek sanayi alanındaki üretimler, gerekse de yeni dönemde bölgede yapılan sağlık yatırımları, ürün çeşitliliğimizi arttırmıştır.  Ayrıca MESİAD 12. Yılın İş İnsanları Ödül Törenine katkılarından dolayı MTSOB Yönetimi ve Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. “MERSİN EKONOMİSİ, ÜLKEMİZE KATMA DEĞER SUNMAYA DEVAM EDİYOR” Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekli ise; “Mersin'in ticaret hacmini üst seviyelere taşımak; daha fazla üretim ve istihdam oluşturmak için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Sanayicilerimizin ve sanayi yatırımlarımızın artması için çalışmaya devam edeceğiz. Her geçen gün büyüyen Mersin ekonomisi, ülkemize katma değer sunmaya devam ediyor” ifadelerini kullandı. Daha sonra Başkan Tekli konuklarına yatırımlar hakkında geniş bilgiler aktardı. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen sohbetin ardından ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
MESİAD Yönetim Kurulu, MTOSB Yönetimini ziyaret ederek, yapılan yatırımlar ve işbirliğini masaya yatırdılar. Ayrıca MESİAD, 12. Yılın İş İnsanları Ödül Töreni’ne katkı ve katılımlarından dolayı MTOSB Yönetimine teşekkür etti.

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, MESİAD Başkan Yardımcısı Ahmet Polat ve MESİAD OSB’lerden Sorumlu Kurul Başkanı Seyfetullah Işık, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

MESİAD, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen MTOSB Genişleme Alanı 3. Organize Sanayi Bölgesi yatırımcı firma tahsisinden dolayı tebriklerini iletti.

“BAŞKAN TEKLİ’YE TEŞEKKÜR”

MESİAD Başkanı Engin; “Son zamanlarda gelişen sanayimize, MTOSB’nin özverili çalışması büyük katkı sağlamıştır. Sanayicilerimizin ve yatırımcılarımızın sorunları ile yakından ilgilenen MTSOB yönetiminin emeklerinin karşılığını aldığını görmek bizleri mutlu etmektedir. Gerek sanayi alanındaki üretimler, gerekse de yeni dönemde bölgede yapılan sağlık yatırımları, ürün çeşitliliğimizi arttırmıştır.  Ayrıca MESİAD 12. Yılın İş İnsanları Ödül Törenine katkılarından dolayı MTSOB Yönetimi ve Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

“MERSİN EKONOMİSİ, ÜLKEMİZE KATMA DEĞER SUNMAYA DEVAM EDİYOR”

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekli ise; “Mersin'in ticaret hacmini üst seviyelere taşımak; daha fazla üretim ve istihdam oluşturmak için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Sanayicilerimizin ve sanayi yatırımlarımızın artması için çalışmaya devam edeceğiz. Her geçen gün büyüyen Mersin ekonomisi, ülkemize katma değer sunmaya devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Başkan Tekli konuklarına yatırımlar hakkında geniş bilgiler aktardı.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen sohbetin ardından ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.