Meski’nin Yeni Genel Müdürü Göreve Başladı

17.10.2019 - 17:30, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Meski’nin Yeni Genel Müdürü Göreve Başladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü görevine Alaeddin Alkaç’ı atadı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte olan İnşaat Mühendisi Alaeddin Alkaç, Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’ndeki makamına gelerek, görevi vekaleten yürüten Can Taşkın’dan devraldı.   Genel Müdür Alaeddin Alkaç ilk gününde, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ertan Liman, MESKİ Yönetim Kurulu Üyeleri Leman Akkaş ve Tayfun Çalışkan, Genel Müdür Yardımcıları Can Taşkın, İrfan Korkmaz ve Ali Yılmaz ile tanışmalarının ardından Genel Müdür Yardımcıları ile birlikte MESKİ Genel Müdürlüğü’nde görev yapan daire başkanları, şube müdürleri ve çalışanlarıyla tanıştı.   Alkaç yaptığı açıklamada, “MESKİ Genel Müdürlüğü olarak tüm mesai arkadaşlarımla birlikte Mersinimiz’in altyapısını çok daha üst seviyelere getirmek için yoğun bir mesai harcayacağız” dedi. Mersin’deki en önemli önceliğinin altyapı eksikliğini belirleyip, en kısa zamanda çözüme kavuşturmak olacağını anlatan Alkaç, şöyle devam etti:  “Bugüne kadar özel sektör, İller Bankası, İSU Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Yardımcılığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı gibi çeşitli görevlerde bulundum. Bu kurumlarımızdaki mesai arkadaşlarımızla birlikte güzel hizmetler gerçekleştirdik. Bundan sonra da başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız ve MESKİ Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Vahap Seçer ve mesai arkadaşlarımla birlikte Mersinimiz’e daha güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Ayrıca birlikte çalışacağım ve tecrübelerinden istifade edeceğim Genel Müdür Yardımız Sayın Taşkın’a da bugüne kadar yürüttüğü hizmetlerinden dolayı candan teşekkür ediyorum. Amacım, kendisinin hep yukarılara çıkarttığı çıtayı, daha da yükseğe taşımak. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in vizyon ve misyonuna paralel olarak 5 yıl içinde Mersin’in hak ettiği güzel ve kaliteli hizmeti yapmaya kararlıyız”dedi.  
Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü görevine Alaeddin Alkaç’ı atadı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte olan İnşaat Mühendisi Alaeddin Alkaç, Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’ndeki makamına gelerek, görevi vekaleten yürüten Can Taşkın’dan devraldı.

 

Genel Müdür Alaeddin Alkaç ilk gününde, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ertan Liman, MESKİ Yönetim Kurulu Üyeleri Leman Akkaş ve Tayfun Çalışkan, Genel Müdür Yardımcıları Can Taşkın, İrfan Korkmaz ve Ali Yılmaz ile tanışmalarının ardından Genel Müdür Yardımcıları ile birlikte MESKİ Genel Müdürlüğü’nde görev yapan daire başkanları, şube müdürleri ve çalışanlarıyla tanıştı.

 

Alkaç yaptığı açıklamada, “MESKİ Genel Müdürlüğü olarak tüm mesai arkadaşlarımla birlikte Mersinimiz’in altyapısını çok daha üst seviyelere getirmek için yoğun bir mesai harcayacağız” dedi. Mersin’deki en önemli önceliğinin altyapı eksikliğini belirleyip, en kısa zamanda çözüme kavuşturmak olacağını anlatan Alkaç, şöyle devam etti:

 “Bugüne kadar özel sektör, İller Bankası, İSU Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Yardımcılığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı gibi çeşitli görevlerde bulundum. Bu kurumlarımızdaki mesai arkadaşlarımızla birlikte güzel hizmetler gerçekleştirdik. Bundan sonra da başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız ve MESKİ Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Vahap Seçer ve mesai arkadaşlarımla birlikte Mersinimiz’e daha güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Ayrıca birlikte çalışacağım ve tecrübelerinden istifade edeceğim Genel Müdür Yardımız Sayın Taşkın’a da bugüne kadar yürüttüğü hizmetlerinden dolayı candan teşekkür ediyorum. Amacım, kendisinin hep yukarılara çıkarttığı çıtayı, daha da yükseğe taşımak. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in vizyon ve misyonuna paralel olarak 5 yıl içinde Mersin’in hak ettiği güzel ve kaliteli hizmeti yapmaya kararlıyız”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.